23. kesäkuuta 2010

kyllä kaikki voi alkaa sujuakin


Aamulla ysiltä yhteiskoulun pihalla. Treeniseurana Janessa ja Wili. Tyypit treenasivat ennen meitä, kuvailin niiden suorituksia ja kuvia tulikin aika rutosti.
Nemo kiihtyi aivan maksimiin joutuessaan odottamaan puuhun sidottuna, kusi remmiin ja karjui ja itki sydäntä - hermoja - raastavasti kuin mikäkin kakara, ennen tämmöistä en ole nähnyt.

Sitten olikin meidän vuoro. Oli heti aamusta sairaan kuuma. Hain Nemon puusta, pikkumies kävi ihan ylikierroksilla. Päätinkin ottaa alkuun pari seuraamista, mielentila näytti olevan mitä otollisin niihin. Nemo kävi vetämässä pienen kunniakierroksen Janessan luona ja palasi heti pyynnöstä luokseni. Seuraamiset oli aivan superextrayybermahtavia viimeaikoina nähtyihin, jes! Ja pätkät oli meille vielä aika pitkiä. Upiaa. Palkkasin paljon ja kehuin.

Nää kuvat on näissä väleissä hieman sekalaisessa järjestyksessä. Pujoiltiin treenaamisen välissä. Koko treeni oli hieman liian sähläämistä, taisi johtua liian kovista kierroksista. Kerrankin näinkin päin! Otettiin jääviä ja ne meni aika ok, saatiin Janessalta vinkkiä vapauttaa taakse palkalle, kosketusalustalle. Nemo ei vielä ihan oivaltanut ideaa, mutta kunhan enemmän sitäkin treenataan kyllä se siitä lähtee. Ei kertaakaan sekoittanut jääviä toisistaan. Tehtiin niitä siis niin, että houkuttelin vaan namilla ilman käskyä kulkemaan vierellä, käsky, palkka yms.

Otettiin luoksepäästävyyttä, en usko että tässä tulee olemaan mitää ongelmaa. Ainoa mikä onnistuu kunnolla, onhan se niin haastavakin hehheh..
Paikkamakuu Wilin vieressä, hieman yli kaksi minuuttia muistaakseni? Jättäessä Nemo tuntui olevan sopivassa mielentilassa, kun pääsin neljän metrin päähän, vaikutti levottomalta ja jäinkin siihen. Meinasi alkaa lutsuttaa tassua, kävin kieltämässä, palkkasin ja palasin vaan jokusen kolmen metrin päähän. Hyvin pysyi loppuajan, palkkasin aika useaan, vissiin neljä viisi kertaa.
Oon koko treeniin ihan tyytyväinen, hauskaa ainakin oli!
Treenaamisten jälkeen lähdettiin vielä lenkille, aikomuksena mennä kauaskin, mutta käännyttiin rantapuistoon uittamaan koiria. Nemo kahlasi jopa syvemmälle kun menin itse kahlaamaan veteen ja houkuttelin namilla. Jes hieno. Kuvia on paljon, lisää sitten muina päivinä. Oli tosi hauska reissu!

2 kommenttia:

  1. Se on aika makee kuva :D mutta hei, kuvanmuokkausohjelmalla saa paljon aikaan mm. värien suhteen ;)

    VastaaPoista
  2. janessa: jep :--D ääh pitäisi ehkä päättää vastaako toisten blogeihin vai tänne..

    VastaaPoista