13. kesäkuuta 2010

osaako käyttäytyä vai eikö osaa

Siinäpä vasta kysymys. Huh. Iltapäivällä käytiin pitkä lenkki ja Nemo koetteli mun hermoja taas ihan kunnolla. Suutahdin sille ihan kivasti, nyt jo tietty ärsyttää, olisi pitänyt saada suuttumuksensa kuriin. Kyllä, tunnen huonoa omatuntoa jos joudun nykimään Nemoa hulluna remmistä, kuten tänään. Kun muu ei auta. Kun aivoja eikä korvia vaan ole. Tai ehkä mulla tosiaan vaan on sellainen koira, jota ei voi pitää irti. Ja se, etten pentuna opettanut sitä kulkemaan remmissä kunnolla, kostautuukin loppuelämän ajan.


Oltiin eilen kaverilla yötä, silloin pikkumursu oli tosi hieno. Aluksi oli vähän hämillään, häh, eiks me lähetä himaan, mutta sopeutui hyvin. Pikkasen piti vahtia perheenjäseniä ja muutenkin. Ei yrittänyt koipiaan nostella sisälle. Oikein mainio tosiaan oli, tuo kyläily tekee Nemolle ihan hyvää.
Tänään ei treenattu, eikä ehkä huomennakaan. Täytyy nyt kattoa. Pitäisi ehkä pitää kaikesta puuhailusta taukoa, jos sitten alkaisi kiinnostaa. Olisi vielä pesuoperaatio edessä, ei taas vaihteeksi huvita yhtään.. mutta kun siihen ryhtyy, nopeasti se menee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti