2. kesäkuuta 2010

melkein kesäfiilis

Ihan pian loma. Onhan se aika mielettömän siistiä. Mullakin alkaa pikkuhiljaa tulemaan kunnon kesäfiilis (mitä se sitten itse kullekin tarkoittaa), ja viimeistään silloin tajuaa tämän kaiken koulun loppumisen sun muun, kun saa lauantaina sen päättötodistuksen käteen. Jännää tosiaan on. Nämä kuvat ovat viime viikolta, uudempaakin materiaalia olisi, isken ne sitten joskus tänne.


Ollaan oltu hullun ahkeria tokon saralla. Tämä ei ole yhtään meidän tapaista. Joka päivä ollaan treenattu ulkona, koulun kentällä, yhdellä nurmikentällä leikkipuiston vieressä, ala-asteen pihalla, toisen koulun kentällä jne... ja hyvin alkaa häiriössä keskittyminen sujumaan! Aika siistillä mallilla on. Ollaan treenattu ties mitä, tänään tungin varsinaisten treenien väliin kapulailua, merkin kiertoa ja kosketusalustailua, että olisi Nemolla vähän vaihtelua.
Eilinen treeni oli aivan huippu, illalla puoli yhdeksältä nurmella. Kaveri oli häiriöimässä, saatiin erikoinen luoksepäästävyys josta Nemo suoriutui superisti. Otettiin hurjasti vauhtiluoksetuloja. Makuiluissa kaveri käveli ja juoksi Nemon ja mun välistä, veti kärrynpyörää. Ja piski pysyi. Tosin tänäisessä treenissä se nousi istumaan, kun joku ötökkä tuli häiritsemään sitä. Yh, kyllä ärsytti. Olen saanut sen toimimaan aika iloisesti. Tänään tosin oli hirmulaiska, mutta treenattiinkin pahimmassa helteessä.
Huomenna ohjatut. Katotaan miten tämä nyt jatkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti