24. kesäkuuta 2010

se on tullut jäädäkseen

Tokoiluinto siis. Mulla itselläni on nyt mieletön treeniputki päällä, kokoajan vaan suunnittelen uusia treenejä. Mistähän tämä on tullut, tarttunut joltain? Täytyy muistaa pitää niitä vapaapäiviä että Nemonkin kiinnostus riittäisi.

Tänään illalla helteessä rantapuiston nurmella Janessan ja Wilin kanssa. Häiriö oli Nemon tasoon aika kovaa, ei olla tämmöisessä aikoihin kunnolla treenattu. Koira oli hieman liian veltto kuumuudesta johtuen, jätinkin treenin aika lyhyeksi. Lyhyempikin olisi tosin voinut olla, nojoo.
Alkuun vähän päälle 2min paikkamakuu Wilin vieressä, Wili oli selkä kävelytiehen päin, Nemo pärstä tiehen päin. Etäisyys kolme neljä metriä. Alussa meinasi taas alkaa joku tassunlutsutusshow, kävin muistuttamassa miten ollaan. Neljä kertaa palkkaa. Ihan hieno.

Sitten kaksi luoksepäästävyyttä, toisessa Janessa lässytti Nemolle oikein urakalla - tavalla mistä se yleensä riehaantuu -, hienosti pysyi. Hyvähyvä.
Vauhtiluoksetulo, sivullaolosta vasta palkkasin. Täytyy nyt alkaa palkkailemaan tosiaan siitä vauhdista, esimerkiksi juuri taakse heittämällä lelua tai jotain suurempaa herkkua.
Sitten jätin Nemon istumaan luoksetulon aluntapaisesti ja poistuin noin kymmenen metrin päähän. Janessa huusi KÄSKYä kolmesti. Kolmannella Nemo ennakoi ja lähti tulemaan, palautus ja palkkaa. Pari kertaa uusiksi, ei ennakoinut, palkkaa.
Otin vierelle seisomaan ja Janessa taas käskytteli, yhen ennakoi myös, palkkaa sitten onnistuneista. Vielä seuraamisen käännöksiä ilman seuraamiskäskyä tosin, sairaan laiskaa.

Loppuun vielä Wilin kanssa paikkamakuu, meidän osalta oli kaksi minuuttia taas, hyvin oli, etäisyys kolme metriä. Treeni oli ihan kiva, aivan liian laiska vaan. Veikkaisin kuumuutta syylliseksi. Mun pitää olla paikkamakuun maahankäskemisessä tarkka, se meinaa vetää siinä kokoajan lonkalle.
Huomenna aamusta luultavasti koulun pihalle seurailemaan uusilla taktiikoilla, kosketusalustapalkka eteen ja siitä seuraamaan. Idean oivaltamisessa voi mennä aikaa, mutta voisi toimia. Kiitti Janessalle hyvistä vinkeistä. On kivempi treenata jonkun kanssa, siinä saa tietoon ne omat virheet ja asiat, joita täytyy korjata.

3 kommenttia:

  1. ei mulla tässä muuta kun että näitä on kiva lukea, kun päivittelet niin usein!

    VastaaPoista
  2. mä en oo taas piiitkään aikaan osannut olla ilman muokattuja kuvia. siihen jää koukkuun :D

    VastaaPoista
  3. janessa: hyvä että joku edes lukee :---D kunpa jaksaisi itekin muokkailla niitä kuvia.

    VastaaPoista