17. kesäkuuta 2010

this time is ours


Aloin juuri kelailemaan että mitä me ollaan treenattu tällä viikolla. Olen vähän lyhentänyt treenejä ja myös ottanut vähemmän toistoja, se on vähän auttanut. On Nemo silti hivenen innottoman ja laiskan tuntuinen, välillä katselee mua pirullisesti ja koko olemus halveksuvana että luuletko mun tosiaan tekevän jotain.
No mutta niin. Alkuviikosta otettiin muistaakseni koulun pihalla jääviä, ne oli tosi hienoja! Ei oltu aikoihin niitä treenattu. Imuttelin vaan vierellä/ilman käskyä kuljetutin koiraa vierellä ja siitä käskin maahan. Upeasti meni, heti palkka ja vapautus. Stoppien kanssa sama juttu. Hirmutyytyväinen olin noihin.
Takapihalla ollaan otettu ruudun alkeita, alkeelliset ruutumerkkimme (joista kaikki ovat erilaisia..) ja semmoista. Nemo tykkää sairaasti ruudusta, meinaa alkaa vähän sikailemaan - yrittää nuuskia merkkejä. Innostuu kovasti. Seurailuja myös takapihalla, lyhyitä. Lopetti yrittämisen lyhyen pätkän jälkeen, täytyy muistaa palkata eripituisista. Mikä paras, juuri tässä eilisessä takapihatreenissä sain sen innostumaan hitosti pallosta. Örvelö juoksi ympäri pihaa pallo suussa typerästi öristen. Jes.

Tänään oli ukut. Paikkaistumista, Tuija kierteli välissä. Nemo oli tosi hieno jes. Vähän yhdessä vaiheessa pää pyöri. Paikkamakuilua. Etäisyys nelisen metriä, taas Tuija häiriköi. Huippuhiano mies. Hehee, ainakin Nemon vire riittää paikkamakuuseen jos ei muuta saada kunnolla treenattua, se ainakin on syksyllä valmis.
Perusasennon tarkastuksia, Nemo kuulemma liian edessä. En mä tiedä, mun mielestä se on useimmiten hyvin, voihan sitäkin hioa.
Ja vielä Tuija kierteli häiriönä, ja koiran piti pitää perusasennosta hyvää kontaktia.
Kaikkiaan meidän kohdalta keskinkertaiset treenit, koira vähän laiska edelleenkin. Sain sen sentään pysymään suhteellisen iloisella fiiliksellä, ei paineistunut mistään. Seurauttelin yhdessä välissä - aivan mielettömän hienoja lyhyitä suoria pätkiä! Temppuiltiin myös välissä.
Katsoo nyt mitä tekee tuon treenaamisen kanssa. Ei siitä turhia paineita pitäisi ottaa. Ei turhaan stressata. Hähää muuten leikkelin Nemon turkkia tässä illalla vähän. Hyvin menee, likaista turkkia vaan.. kun ei saada varmaan trimmiä koko kesänä, nhjöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti