7. kesäkuuta 2010

it's so over now

Tosiaan peruskoulu kunnialla lopussa, ja vielä aika hyvällä todistuksella! (omasta mielestäni hyvä) Nyt olisi aikaa Nemolle. Ellen olisi ottanut tätä kahden viikon isostelua tähän loman alkuun. Ja flunssaa. Tulin tosiaan heti lauantai- iltana kipeäksi, ja pahenee taas vaan.. saa nähdä miten jaksan huomenna rientää iloisen isosen tehtäviin. Jee.

Nemon kanssa oon nyt viikonloppuna ja tänään puuhaillut vähän vähemmän. Pesinkin sen eilen. Mentiin sitten illalla treenaamaan koulun pihalle pöllyävälle hiekalle - koira päätti kieriä siinä ja saikin pölykuorrutuksen takaisin. Todella kivaa. Se treeni oli muuten ihan täyttä skeidaa, ei tullut mistään mitään. Ei pitäisi ikinä treenata, jos on vähänkin huonolla tuulella.

Tänään treenailtiin takapihalla broilerilla seuraamisen pikkujuttuja, käännöksiä ja ihan sitä intoa ja kontaktia. Sainkin sen tosi innokkaaksi melkoisilla palkoilla. Yritin seurauttaa eripituisia lyhyitpä pätkiä, kulmia otin imulla ja ilman. Ihan hyvin meni, pääasia että se oli iloisella fiiliksellä.
Ei huvittaisi pätkän vertaa isostella tuolla, haluaisin vaan koirailla ja ottaa rennosti. Kunhan siis tämä flunssa menee ohi. Ei vaan tajua että on lomalla. Outoa.
Pitäisi Nempalle käydä ostamassa punnkkiaineet ja viskata ne sen niskaan, viimeistään ennen mökkireissua. Tänään käytiin lyhyellä pyörähdyksellä Anninan, Johannan ja piskien kanssa. Mukavaa oli.
edit / olin kirjoittanut ylemmäs 'ei vaan takia että on lomalla', okei :---)

4 kommenttia:

 1. Ootko isosena tossa kirkonmäellä? Kunhan isostelut loppuu niin uskon, että tekee enemmän kuin mieli treenata koiran kanssa :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan kesäisiä kuvia :--) !

  VastaaPoista
 3. janessa: siellähän mä, en ole varma ovatko nuo isoshommat sittenkään juuri mua varten :--D
  toivottavasti tosiaan.
  teidän pitää joku päivä tulla treenaamaan meidän kanssa! (hyvä kun laitan aina eri vastaukset tänne ja sitten sun blogiisi)

  VastaaPoista
 4. JUUU me tullaan treenaamaan! Ennen sm-kisoja kaikki häiriö on tervetullutta ja sen vuoksi me myös pakkotreenataan siellä helteessä koska on hyvin paljon mahdollista, että siellä kisoissakin on sitten kuuma ja siellä on myös pakko toimia!! Tosiaan niitä faktoja on kiva lueskella :D
  Tsemppiä isosteluun, kyllä se aika nopeasti kuluu :)

  VastaaPoista