13. heinäkuuta 2010

vaikee sannoo

Ärsyttää. Miksi edes lähdin treenaamaan Nemon kanssa, jos kumminkin tiesin, ettei se oikein tule tekemään mitään tuossa säässä, tuolla fiiliksellä?
Koska haluan aina luulla, että tällä kertaa se toimisi. Jospa nyt. Jospa saisi sen innostumaan. No jaa, se voi olla hankalaa.
Kävelimme Janessaa ja Wiliä vastaan todella lyhyen matkan ja sitten menimme treenaamaan yhdelle nurmelle. Jo sen matkan jälkeen Nemo oli ihan läkähdyksissä, läähätti niin että kieli näytti irtoavan suusta. Yritin vähän temppuilla sen kanssa, veltosti jaksoi vähän.

Paikkamakuu, vissiin jotain yli 2min, Janessa unohti laittaa kellon käyntiin :--D ja en ole tyytyväinen makuuseen. Vilkuili paljon, siirsi paljon etutassuja, jotenkin sivulle. En sitten tiedä, meinasiko nousta kokonaan. Taisin olla liian pitkän matkan päässä, joku kuusi metriä. Muuten ihan ok, palkkaa oli taas paljon.
Paikkaistumisia, Janessa kierteli Nemon ympärillä häiriköimässä. Nyt oikeasti muistettava: ei kokoajan hullua kehumista, ei liikaa palkkaa, kumpaakin vähennettävä! Kyseiset pinttyneet treenitapani ärsyttävät itseänikin, niitä on vähennettävä. Koira osaa vähemmälläkin.
Pysyi ihan hyvin istumassa, minä taas sähläsin itse liikaa..
Testattiin seuraamista pienillä muistutusnykäisyillä, kun alkaa haahuilla. Omasta mielestäni se vaan haahusi kokoajan, kattoo nyt sopiiko tämä tapa meille. Kokeillaan kunnolla kunhan koira olisi joskus elävien treenaajien kirjoissa.
Luoksetulo takapalkalla, kosketusalustalla broileria. Ihan hyvä, hidas vauhti. Tämänkin treenin jälkeen oli ihan kuollut.
Käytiin vielä keskivertopitkä lenkki, mukavaa oli. Okei se meidän treeni ei ollut mukava ääärh.

Muistettava:
- ei liikaa kehumista ja palkkaa
- äänenkäyttö on sallittua; jos alkaa haahuilla liikaa, ärähdän kunnolla yms, vähän muistutan
- erilaisia treenejä, ei liikaa saman hinkkaamista
Kuinkahan sekava merkintä tästäkin taas tuli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti