28. heinäkuuta 2010

helletreenaaja

Oltiinpa tosi reippaita, käytiin oikein illalla treenaamassa, vieläpä oli tosi kuuma. Jipii. Janessan ja Wilin kanssa yhteiskoulun pihalla.
2min 30s paikkamakuu. Nemo makoili ihan suhteellisen hyvin, vähän liikaa pää pyöri ja nuuhkutteli ilmaa. Vähän sai muistuttaa. Alitajuisesti palkkaan koiraa melkein heti levottomuuden jälkeen, eli tavallaan siitä. Pitäisi tuokin lopettaa hyvän sään aikana.
Mutta joo, ihan hyvä se oli. Matkaa oli ensin 7m ja sitten lopussa 4m. En tiedä johtuiko levottomuus liian pitkästä etäisyydestä.

Sitten vaan temppuiltiin. Vähän seuraamisen käännöksiä käsiavulla, aika veltto Nemo. Ihan kivasti teki olosuhteisiin nähden. Sitten vielä parit perusstopit ja liikkeestä seisominen Janessan arvioitavaksi. Hinkkaamista vähemmälle. (kun muistaisikin kaikki mitä piti kirjoittaa ylös..)

Kuvailin Wilin treenaamista. Nää Nempan kuvat eiliseltä, oltiin illalla myöhempään liikkeellä ja ihan kaunoisia kuvia tuli. Aamulla oltiin metsässä, olipa ihanan viileä, oltiin niin aikaisin ja varjoisaa. On taas kyllä ollut niin pirun kuuma että huhhuh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti