13. heinäkuuta 2010

melkoinen vesikoira

Uintikuvia mökiltä, juuri siltä kerralta kun uitiin pelastusliivin kanssa. Mielellään se tulee veteen - ensimmäinen neitimäinen kuva antaa ymmärtää muuta -, mutta kun tassut eivät enää yllä pohjaan, ei uskalla tulla pidemmälle.
Kovasti se oli tosiaan kokoajan laiturilta loikkaamassa. Sai tukea aika paljon vatsasta, että pikkumies pysyisi hyvin pinnalla. Uintityyli oli vähän heikko, ei ihmekään, ensimmäisiä kertoja kun Nemo kunnolla ui. Kolme kertaahaan jätkä kävi kunnolla uimassa mökillä, silloinkin vain vähän aikaa.

Laitoinpa tonne tapahtumiin ylös pari näyttelyä, mihin olisi mukava mennä. Jos saisi ne ilmot vaan laitettua menemään ajoissa, se on jotenkin mulle aina tosi vaikeaa.. ja tietenkin rahaa jostain.

4 kommenttia:

 1. Teillä on möllitoko samana päivänä kun meillä, huomasin tän jännän!

  Harmi että Siri ei vapaaehtoisesti mene veteen edes tuon verran, mitä Nemo...

  VastaaPoista
 2. Mullakin vähän mietityttää, onko järkevää mennä sinne, mutta paikkamakuutreenin kannalta ainakin pakko, kun kerran joku järjestää!

  Siri on niin nynny, tosin sekin koittaa hypätä laiturilta kun pitää pelastaa kaikkia. Ja huutaa kun ei uskalla. :(
  Sellanen mainio perhoskakara tuossa toisessa kuvassa on!

  VastaaPoista
 3. Huomenna jo möllitokon aika! Ehkä.
  Viralliset on ihan jees, sinne vaan. Onko teillä jo monta möllitokoa takana, vai onko vielä ollenkaan?
  Tokoleirillä oli kanssa kivasti helteitä, mutta ei kyllä tosiaan näin kuuma. Kyllä siellä ihan kivasti jaksoi koiratkin, kun juotteli tarpeeksi ja varjoon vaan. Nyt myöhemmin tuntuu, että siellä oli aika paljonkin viileämpi mitä nyt, vaikka olikohan ees todellisuudessa...

  VastaaPoista
 4. jenna: no sulle vastasinkin jo sun blogiisi.. voisin päättää vastaanko tänne omaani vai muiden enkä molempiin :D

  VastaaPoista