28. kesäkuuta 2011

no vielä yks


Yläkuvassa Nemo perusfiiliksissä! Tänään illalla Susanin ja Ruutin kanssa treenit yhteiskoulun normikentällä. Voi hitsi että oli kuuma. Pikkubiisoni tsemppasi silti hienosti. Hyvää häiriötä, kun Hessu oli mukana :)
Tehtiin taas perussettiä, stoppeja, kaukoja, paikkista ja nyt seuraamistakin. Stopit oli ihan ok, tein ihan alkeistreeniä ja silti tuppasi liikkumaan, vaatii nyt paljon treeniä. Jämähdin yhdessä vaiheessa hinkkaamaan liikaa liikkeestä maahanmenoa. Kaukot normikivat. Paikkis oli 1min, kolmen metrin päässä olin ja kehuin kokoajan. Ruut vieressä. Nyt Nemppa ei ottanut mitään paineita, hienoa. Ja oli siis takapalkka. Susan käskytti pienen seuruupätkän, nyyh sikailua. Edisti ja poikitti. Alussa heti korjasin. Ja silti annoin tosta huonosta superpalkat, juuri näin.
Kaikkiaan kivat treenit oli, vaikkei kaikki mennyt ihan pilkkua viilaten! Kiitti treeniseurasta!
Käveltiin keskustasta sitten kaverille kastelemaan kukkia, minun epävirallinen kesäduunini. Siinä kestikin yli puoli tuntia, niin sairaasti kukkia. Nemo on niin ihana kun se osallistuu, ensin se tutki koko pihan. Ilkeänä kastelin sen vesiletkulla ja pian koira juoksi minua karkuun kun näki letkun kädessäni... pian uskaltautui nurmikolle ja laitoin vesisuihkun tulemaan ihan sumuna, Nemppa meni seisomaan siihen alle haha!
Loppukastelun ajan piski hengasi varjossa kuistilla ja kun sain hommat päätökseen ja sanoin koiralle "moi", se sekosi. Tyyppi loikkaa täysillä mua vasten ja lähtee spurttaamaan miljoonaa ympäri pihaa. Ihana ihana päätön piski. Sille saa niin aina nauraa.
Nyt tuleekin muutama koiraton päivä, lähden kaverin kanssa mökille turkuun, palailen kyllä jo perjantaina :) tosi hassua lähteä reissuun ilman eläintä, se on yleensä aina siellä missä minäkin.. ai minäkö koirariippuvainen. Olis huomenna vielä pakko ehtiä pestä se, turkki ihan sairaassa kunnossa. Joo, en ole vieläkään saanut hommattua niitä trimmisaksia. Loppuviikosta! Pakko päästä leikkelemään. Turkki on nyt muutenkin kuin perrolla heh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti