1. heinäkuuta 2011

say good morning when it's midnight


Oli kiva tulla kotiin kun joku valkoinen örvelö repesi riemusta ja on seurannut mua koko illan... mielettömän hauska mökkireissu takana, oikeesti yksi kauneimmista paikoista missä oon ikinä suomessa käynyt! Siitä sen enempää.
Mua alkoi heti perinteisesti vaivaamaan tämä tottelevaisuuskoulutus. Typerä harrastus. Turhauttaa. Mietin mun treenitapaani, treenejä. Kaikki lähes samanlaisia. Ei ihme, jos koiraa joskus kyllästyttää. Ja minua itseänikin kyllästyttää. En tiedä vaan miten voisin treenata erilailla. Tietysti voin treenata alkeisjuttuja vaihteluksi/kertaukseksi, vaikka koira osaa jo asian. Voin ottaa kokonaisena, liikkeen osia jne.. tämä aika taitaa olla liian myöhäinen treenipohdinnalle.

Seuraaminen on nykyään ihan jees, ongelmina vaan edistäminen, painaminen ja poikittaminen. Pientä hillinnän yrittämistä ainakin. Kauheasti en viittisi seuraamista muuttaa, en halua saada sitä suoremmaksi innon kustannuksella.
Luoksetulo kaikin puolin kunnossa, vauhtitreeniä ja loppuperuksen teknistä hiontaa. Vaihdan varmaan jossain vaiheessa kokonaan loppuperuksen kiepsahtamalla tapahtuvaksi, ei takaa kiertämällä.
Jäävät, voisiko sanoa ok, okei en voi sanoa. Maahanmeno tosi hieno kunhan muistan äänensävyni. Stoppia nyt kertaillaan.
Hyppyyn oon tyytyväinen. En varmaan ikinä saa sitä seisahtamaan esteen takana, yritän silti. Näitä treenejä jatketaan. En oo vaan treenannut hyppyä kuukauteen, oisko aika jatkaa.
Paikallamakuu on nyt jossain vaiheessa. Periaatteessa pysyy ihan hyvin. Jatkan tällä linjalla, joka treenikerta max. kaks paikkista ja ne kaksi myös onnistuvat. Ei sairasta hinkkausta, siitä ei tuu mitään.

Uusina tai uusina nyt ollut hinkkauksessa kaukot ja kapulointi. Molemmat kivassa vaiheessa, ja selvästi ollut Nemolle mukavaa vaihtelua. Kaukoista taitaa jopa tykätä. Jospa nekin on valmiit kesän lopuksi.
Seuraavana voisin alkaa opettaa ruutua ihan vakavana. Yritän. Tosiaan treenifiilarit vähän kateissa niin tein tämmösen treenikatselmuksen ja huomenna jos lähtisi kunnolla treenaamaan. Pakko varmaan herätä joskus kuudelta käydä treenaamassa ja mennä takaisin nukkumaan. Päivällä liian kuuma. Katsotaan mitä tapahtuu. Muutan kuinka karmaisevaa, jo heinäkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti