14. kesäkuuta 2011

riemuidioottipäivä

En mä enää keksinyt tälle päivälle parempaa nimeä, joten tuo saa kelvata... okei, tälle päivälle ei olisi ollut parempaa nimeä. Eikä tälle postaukselle. Laura, Leevi ja Leia tuli hauskuuttamaan meitä tänne iltapäiväksi, käytiin treenaamassa ja lenkillä. Lisäksi illan jännittävät agitreenit.
Pikakertauksena nyt alkuun eilisen treenit. Treenattiin siis ensin yhteiskoulun tekonurmella paikkamakuita, 20m etäisyydellä muutama lyhyt makuu. Hienoja hienoja. Sitten juholan koulun kentällä minuutti kahdella palkalla, etäisyyttä puolet. Lisäksi sisällä kaukoja, jättihienoja taas!
Ensiksi voin kysyä että mitähän tässäkin kuvassa tapahtuu, näitä on sairaan mielenkiintoista katsoa jälkikäteen..
Mutta juu, mentiin vähän ennen yhtä Lauraa ja portugeesiä ja piisonia vastaan asemalle. Nemo sekosi kun tajusi unelmiensa naisen saapuneen kotikaupunkiinsa. Joo. Käppäiltiin yhteiskoulun kentälle treenaamaan. Ensiksi biisonut huutamaan aitaan ja kuvasin Leiaa. Seuraavaksi Nemppa huusi edelleenkin aidassa kiinni ja kuvasin Leeviä. Sitten oli sen vuoro. Voi jumakauta, oon aina halunnut tommosen käsiin räjähtävän bichonin! Apua, irrotin Nemon aidasta ja se poukkoilee ja singahtelee mun ympärillä kuin mikäkin toimintavalmis bordercollie (okei liioittelen...) ja ärisee ja karjuu vuoron perään. Se oli niiiin valmis tekemään hommia. Harmi vaan etten ollut suunnitellut kunnon treenejä.
Otettiin siis epämääräinen oikealle rajusti kallistuva seuraamispätkä, Nemo painoi ja edisti niin pirusti. Heheheh. Mutta mä tykkään tosta.. mun ei ehkä kannata tykätä, kohta se saa kisoissa seuruusta jonkun nollan. Lisäksi liikkeestä maahan - tajuttoman hieno, ja liikkeestä seisominen - tajuttoman hieno maahanmeno, uusiksi käsimerkillä. Sitten ei mitään järkevää, käteentuloja. Tietty lopuksi paikkamakuita Leian vieressä, ensin vähän päälle minuutti palkalla ja lyhyellä etäisyydellä. Sitten Laura kutsui Leiaa vierestä, yhdessä jossa olin kaukana, Nemppa ei kestänyt vaan nousi. Muut hienoja!
Jatkettiin kentältä koirapuistoon. Missä Leia ralleili itsekseen ympäriinsä, Nemo seurasi sen takamusta ja Leevi puuhaili omiaan. Leia murahti muutamasti Nemolle, ei mitään reagointia. Yliseksuaalinen uroskoira sai yliotteen ja kaikki järki taisi jäädä taka-alalle. Ainakin Nemo sai juostua - Leian takamuksen perässä..
Oli muuten kiva kun biisoniherrat ei ollenkaan egoilleet toisilleen! Pystyi pitämään hyvin puistossa irti, ei mitään ongelmia. Hieno juttu.
Puiston jälkeen tehtiin vielä suhteellisen pitkä lenkki ja istuttiin täällä järvenpään tunnelmallisessa asematunnelissa kun Laura ja piskit odottivat junan saapumista.
Illalla vielä agitreeneihin, taisi olla Nemolle liikaa tuon päiväisen riehumisen jälkeen. Ehittiin olla ennen treenejä kotona pari tuntia, tietenkään piski ei nukkunut vaan touhotti senkin ajan.
Agitreeneissä ensin Katin sijaisen kanssa keppejä ja omatoimisesti kontakteja. Nemon kanssa ekoina, VAUTSI kepit meni ihan mielettömästi!!! Tältä paremmalta puolelta ohjattuna Nemo teki kepit ihan superhienosti!! Näytin vaan alkuun esteen ja tyyppi veti kaikki kepit omatoimisesti, eteenpäin katsoen ja itse hakien loppuun saakka! Voi sitä riemunkiljahdusten määrää! Hienoin elukka. Toiselta puolelta kankeampaa, mutta silti so cool. Kontaktit meni normihyvin.
Vaihto, Tiian kanssa takaaleikkauksia. Tosi kankeaa. Kun palkka oli targetilla kahden hypyn takana, meni vielä jotenkin, mutta kun palkka siirtyi kolmannen hypyn taakse ja siinä ensin yhden hypyn jälkeen takaaleikkaus seuraavalle ja sitten esteen takaa koiran kääntö kolmannelle esteelle... voi hemmetti, Nemo ei irronnut kunnolla sitten millään. Kankeeta, kankeeta. Alkoi sekä koira että minä turhautua.
Nooh, sitten parit putken kertaukset, ehheheh.... muutama ihan jees, sitten Nemo päätti suorittaa putken omalla tyylillään, hyppäsi putken päälle ja taiteili keskiosalle ja hyppäsi alas. Ei mennyt kirjaimellisesti ihan putkeen. Kun muutamat putket sujui, yritin lähettää hypyiltä putkeen, not. Yyh. Itse vedin takaakierrot sitten ihan perseelleen, en muistanut miten se meni. Saatiin muutama onnistunutkin.
Täytyy myöntää, näiden treenien jälkeen vähän turhautti... onneksi porukka on supermukava ja samat tyypit tulossa alkeisjatkoon!

2 kommenttia:

  1. kivat päivät on kivoja!

    mistä sun kengät muuten on hankittu, vähän hienot, haluun kans...

    VastaaPoista
  2. jenna: niinhän ne on! kenkäjuttuun vastasinkin jo :D

    VastaaPoista