27. kesäkuuta 2011

hei kaikki irti tästä nyt

Eilen lähettiin kolmen pintaan Ainon ja Emman kanssa lenkille. Huomattiin vasta tien päällä, että oli sairaan kuuma ja meillä kummallakaan ei ollut vettä mukana.. uhmattiin hellettä tai lähinnä koiria ja suunnistettiin ristinummen lenkille. Päästiin onneksi varjoisaan metsään miljoonien hyttysten joukkoon. Kun päästiin metsästä ulos, kunigasideana houkutella koirat viilenemään yhteen suhteellisen syvään ojaan. Aino meni edellä Emmaa houkutellen. Nooh, Nemo on rakastunut Ainoon täysin lähinnä tämän namien takia ja yritti esimerkiksi hypätä viemäriputken päältä. Arg, en voinut muuta kuin ottaa yli-innokkaan pikkusepon kainaloon ja lähteä laskeutumaan ojanpengertä. Kaikki voivat jo tässä vaiheessa varmasti arvata mitä tapahtui, kaaduin melko komeasti ojaan melkein lytäten eläimen kainalooni.. iskin varpaani johonkin kiveen ja sain polveen kivat mudat ja muuta kivaa. Selvittiin kumminkin ojasta elävinä pois ja lenkki jatkui vielä, yhteensä oltiin kolme tuntia. Olipa Nemppa illalla poikki!
Tänään aamusta vihdoin kunnon treenit seuranamme Janessa ja Wili, kiitti seurasta! Yhteiskoulun normikentällä. Oli jo tosi kuuma. Olin suunnitellut treenit hyvin jo edellisenä iltana, joten kaikki meni enemmän kuin putkeen. Nemo oli lämmöstä huolimatta sairaan innokas ja treenasi niin hyvällä fiiliksellä. Häiriötäkin oli, vissiin riparille lähteviä nuoria kirkon parkkiksella. Olin suunnitellut treenit siten, että eka treenattiin Nempan kanssa kolmea juttua, sen jälkeen Janessan ja Wilin vuoro oli tauko, ja sitten Nemon kanssa taas kolmet jutut.

Ekassa setissä oli ensiksi paikkamakuu, tosi lyhyt. Takapalkka. Kävin varmaan jonkun 25m päässä ja tuntu jo alussa ei se on noussut. No eipä ollut, chillasi siellä ihanasti läähättäen. Hieno mies!
Perään kaukot, kolme toistoa molempia. Vähän ennakointiongelmia, ei mitään muuta. Omasta mielestäni superhienot, pitäisi kasvattaa etäisyyttä ja sitten alkaa yhdistelemään. Nythän otan vaan istumisia putkeen ja maahanmenoja, molempia erikseen.
Vielä liikkeestä seisominen, jota ennen vahvistelin stoppia. Eipä toiminut, vaikka takapalkka. Istui. Uusiksi mukaan, pysähdysapu, wörkki. Jeees.
Örkki aitaan kiinni huilaamaan eli suomeksi huutamaan. Seisoskelin vähän kauempana ja välillä ärähdin sille, ei, huutaa päin naamaa...
Tokassa setissä ekana luoksetulo, palkkasin suoraan vauhdista. Tosin vauhti hiljeni kun laskin käden aikasemmin palkatakseni. Mutta joo makee vauhti oli!
Kapulointeja, ei normihyviä, laimeeta mutta olin tyytyväinen, yritykset hyviä. Pudotteli usein mutta vaadin nostamaan uudestaan ennenkuin palkkasin. Vielä paikkis, 5m 45s Wilin vieressä. Hieno. Ja takapalkka oli.
Kävästiin vielä pikku lenkki rantapuistossa. Nyt illalla tehtiinkin vähän pidempi lenkki, vähän yli pari tuntia, laajensin peltolenkin kiertämään vielä k-raudan takaa. Piski väsynyt :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti