9. kesäkuuta 2011

tänään ei ole edessämme huolia

Olipas mukava kolmituntinen reissu Ainon ja piskien kanssa. Suunnattiin cittarilta kohti rantapuistoa, tarkoituksena uittaa koiria. Oltiin todella pahiksia ja käytiin ensin ihan uimarannan puolella, tosin sivummalla. En ymmärrä, mikseivät koiranomistajat voi käyttää noita julkisia rantoja esim. jonkun tietyn ajan vaikkapa aamusta? Ja harva luultavasti antaisi koiransa vaikka paskoa rannalle... Okei, jos näin olisi että rantaa saisi käyttää, kaikki ei tietty noudattaisi siisteyttä ja ottaisi muita kävijöitä huomioon. Tossa tuusulanjärvessäkään ei oikein ole sitten muita kivoja rantoja joissa olisi helppo uittaa koiria. Tai ainakaan kävelymatkan päässä. Emma meni oikein sutjakasti veteen, haki keppiä ja Nemo tuli perässä. Sain houkuteltua piskiä jonkun verran uimaan, tuin pikkasen vatsan alta. Herran uimatyyli melko heikko...
Vaihdettiin puiston puolelle, Nemo keräsi hiekalta kulkiessaan mukavan kurakuorrutuksen. Puistosta yritettiin ehtiä suht kivetön kohta, kun se löydettiin, se olikin koirille melko äkkisyvä ja itsekin meinasi kokoajan kaatua sinne. Koiratkaan ei enää tulleet niin mieluusti. Vähän aikaa kahlauttelin Nemppaa siinä ja Aino sai Emman uimaan enemmänkin. Hetki kuivateltiin ja suunnattiin hesen kautta himaan. Mukava reissu.
Oli kiva huomata, että Nemo meni veteen jo paljon mieluummin kuin viime vuonna! Uinnin jälkeen sen turkki oli kuin jollain perrolla, illalla pakko karstata se hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti