10. kesäkuuta 2011

liikekatsausta ja suunnitelmia

Onnistuin saattamaan yhden varpaani vähän heikkoon happeen ja sen johdosta liikkuminen on nyt hieman hankalaa. Joten mulla on esimerkiksi tänään vähän liikaakin aikaa. Harmittaa, täytyy jättää loppuviikon lenkit väliin, pystyn vähän kävelemään ulkona - varvassandaaleilla, niillä ei pitkiä lenkkejä vedetä. Oisi ollut mukava nauttia näistä vikoista helteistä kun säähän alkaa viiletä, nooh kai niitä helteitä ehtii lisää tulla.
Ja nyt kun on tämmöistä kunnon aikaa, ajattelin tehdä liikekatsauksen. Ja kesälle vähän treenisuunnitelmaa. Jos sitä noudattaisi kun sen olisi kirjoittanut jonnekin ylös.
Ensiki tähän perusrasittavaan alokasluokkaan, missäs vaiheessa siellä on jutut....
Paikkamakuu: ei missään vaiheessa, treenavattava niin sairaasti. Keskityttävä vain niihin onnistuneisiin toistoihin. Loppujen lopuksi sittenkään ei välttämättä sairaasti treeniä, muutamia hyviä paikkiksia, jotka onnistuu. Varmuutta, oikee mielentila!
Seuraaminen: innon ja iloisuuden ylläpito, käännöksiä paremmiksi. Muuten varsin hienoa tätä nykyä. Mutta joo, perusasennon suoruuteen keskityttävä!
Liikkeestä maahanmeno ja seisominen: kummatkin sujuu, kunhan muistan maahanmenossa oikean äänenpainon. Tosi varmoja liikkeitä. Muistuttelutreeniä silloin tällöin.
Luoksetulo: sairaan hyvä, ylläpito vaan! Ja se loppuperuksen suoruus.
Hyppy: kunnossa on, loppuseisominen vaan kuntoon ja siinä sekin.
Tottahan se on että meillä on alokas lähes kokonaan kuosissa, se rakastettava paikkamakuu vaan. Enkä tiedä miten saan vaikutettua koiran mielentilaan niin paljon että se onnistuu. Mutta ei me mitään luovutusvoittoja anneta!
Kesän projekteiksi ylläolevien lisäksi avoimen luokan nouto ja kaukot, luoksetulon stoppiakin voisi aloitella. Oon myös ajatellut ruutua, mutta se ajattelukin on vaiheessa, tartteisin siihen sen suuremman ns. kosketuspinnan ennenkuin voin aloittaa ne treenit. Ja nyt siis opettaisin ruudun ihan kunnolla enkä mitään leikkiruutuja mitä joskus oon opettanut huvin vuoksi...
Jääviä ollaan tehty tällä viikolla avoimen tyyliin, ei ongelmia. Kaukoistuminen on tosi hieno, ennakointiongelmaa vaan. Nemo tekee kaukoja ihan sairaalla innolla, mikä aiheuttaa myös hosumista. Maahanmeno on vasta niin alussa, en ole saanut käsimerkkiä edes selkeäksi, ohjaan ihan koiran edestä, jolloin piski oikein heittäytyy eteenpäin maahan ja raapaisee samalla kättäni... oujee.
Ollaan treenattu vähän laiskanpuoleisesti, noin joka toinen päivä aamulla pidemmät treenit. Noita kaukoja on ollut tosi mukava treenata. Ja muutenkin, Nemolla on sataprosenttinen into.
Nyt oon tehnyt parit pikaiset suunnitelmat, lähdetään Nemon ja kaverin kanssa jossain vaiheessa reissaamaan mikkeli-jyväskylä- suuntaan. Saa vaan nyt nähdä missä vaiheessa kesää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti