7. kesäkuuta 2011

toisinaan käy näin

Jeaa, nyt jäi nuo vikatkin tokokisat välistä. Tietysti itsestäni olisi ollut semikiva mennä kokeilemaan sitä ykköstä ennen niin sanottua kesätaukoa, mutta yritin ajatella järjellä tuota koiraa. +30C, auto jossa ei ole ilmastointia, puolentoista tunnin matka. Luultavasti paahteinen hiekkakenttä. Jos koira olisi selvinnyt automatkasta hengissä, se ei olisi jaksanut enää skarpata tekemiseen.. meidän kisakaudeksi taitavat jäädä kevät ja syksy. Äsken olin vielä fiiliksellä äh kyllä se matkakin menee, mutta sitten mietin Nemoa viime kesänä, miten se teki helteellä superflegusti. Ei, jätetään välistä. Kumminkin tuo piski on elävä olento, ja uskon jotenkin että se on näin hieman tyytyväisempi kuin tokoilemassa tuolla.
Sitten päästäänkin agitreeneihin, se ei ole todellakan yhtä paha kuin kisat, sillä kenttä on lähes kokonaan varjossa. Ja ne on vaan treenit, ei haittaa vaikka ei olisi minkäänlaista virettä. Mulla vihdoin rento fiilis, ei kisoja tiedossa - voidaan aloittaa huomenna treeniputki ja treenata mietin määrin! Tai sitten aloittaa tokotauko ;) voi toisaalta tulla syksyllä hieman kiire kerätä koulari, noooh, ei tää oo niin vakavaa.
(tää seuraava tekstipätkä on kirjoitettu illalla)
Oltiin sitten siis agitreeneissä, paljon tyyppejä poissa, meitä oli kai vaan kuusi. Oli tosi kivat treenit kuumuudesta huolimatta, panostettiin nyt muutamiin onnistuneisiin toistoihin eikä turhaan hinkkaamiseen. Teemu (? toivottavasti en nyt nimeä uusiksi...) oli tuuraamassa Tiiaa ja meidän miniryhmä meni ensin Teemun kanssa takakentälle. Nemon kanssa ekoina, enin harjoiteltiin takaaleikkauksia. Kuulemani perusteella se vaikutti monimutkaiselta ja ensin teinkin itse väärin, koira teki kyllä oikein. Heti toisella kerralla lähti sujumaan. Nää takaaleikkaukset meni superhyvin ja Nemo irtosi mainiosti hypyille! Tehtiin targetilla. Yritettiin hypyn jälkeen lähteä suoraan putkeen - tosin hypyn jälkeen targettipalkka -, eikä Nemppa mennyt. Muutaman kerran putki targetilla ja ihan ohjauksella, johan sujui. Ehdittiin tehdä vielä toinenkin kierros, meni tosi mainiosti. Lisäksi takakentällä keppejä, pohjanoteeraus. Nemo sähläsi sairaasti ja alkoi selvästi turhautua kun epäonnistumisten myötä palkkaa ei tullut. Piskillä meni ihan liian lujaa ja siksi sähläsi. Muutama onnistunut toisto ja that's it.

Katin kanssa sitten aloiteltiin pituushyppyä. Ekalla Nemo ponnisti ja hyppäsi vähän huonosti, taisi esteen pituus tulla yllätyksenä. Yhdellä kerralla myös kaatoi yhden esteen osan, ei traumoja. Oli siellä hyviäkin toistoja, braa. Lisäksi tehtiin puomin alastuloa, samaa a-esteellä. Osassa vähän malttamaton, takapään hallinta ei ihan parasta mutta kaiken kaikkiaan hyvin meni.
Mukavat treenit tosiaan, lopuksi jäin vielä katsomaan yhden vapaavuorolaisen hyppytekniikkatreeniä, sai hyviä vinkkejä, kiitos :)
edit/ tunnisteita aloin lisäilemään vasta tänään... taidanpa luoda tunnisteen PAIKKAMAKUUKRIISI, montahan tekstiä sinne tulisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti