26. toukokuuta 2011

treenasimme

Annan itselleni ehdottomasti vähintään sata pistettä otsikon mielikuvituksellisuudesta. Nooh. Käytiin illasta pitkästä aikaa treenaamassa ja lenkillä Janessan ja Wilin kanssa. Oli tosi kiva nähdä ja päivittää varsinkin piskikuulumiset kunnolla. Nemo meinasi seota kun näki Wilin, ensimmäinen koira lähietäisyydeltä kahteen viikkoon, raukkaparka tarttee nyt oikeasti seuraa.. Tässä muutama Janessan nappaama kuva Nemppalaisen menosta.
 Biisonin perusjuoksutyyli :) aika kiva karvanorsu..
Nemo kyllä pinkoo sairaalla vauhdilla kapulalle, mutta se palautus on asia erikseen. Kesällä voitaisiin syventyä noutoonkin kunnolla ja ottaa vaikka tavoitteeksi, että se on syksyllä valmis.
En jaksa kauhean seikkaperäisesti treeneistä kertoa, seuraamiset oli kivoja mitä nyt minä palkkaan milloin mistäkin heh omituisesti. Tehtiin kaikkea epämääräistä mm. käteentuloja ja erilaisia temppuja.
Alkuun laitoin Nemon paikkamakoilemaan Wilin viereen ja Janessa käskytteli Wiliä. Nemo ei reagoinut. Seuravaaksi olin kymmenisen metrin päässä ja Janessa pyysi Wilin luokse, Nemo ei reagoinut. Sitten menin kauemmaksi ja sama uusiksi, se oli biisonille liikaa. Kun terrieri ampaisi juoksuun vierestä, Nemo lähti sillä samalla sekunnilla iloisesti häntä suorana mun luokse. Palautus vaan ja sitten vapautus. Ei ollut ainakaan väärä mielentila!
Oli huippukiva treenata yyberiloisen biisonin kanssa. Huomenna hiotaan vähän hyppyä ja jotain muuta ja sitten sunnuntaina vaan kokeeseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti