15. toukokuuta 2011

negative to positive

Viimeisimmät päivät on lähinnä nyt vaan mennyt Nemon osalta lagaillessa. Koiralla ei ole ollut kauheasti puuhaa. Tehtiin torstaina ja perjantaina lyhyempiä lenkkejäkin kun karvakansalainen vaikutti niin tukkoiselta ja pärski paljon. Aivastelu on onneksi loppunut kokonaan, jes se vahva loishäätölääkitys taisi siis tehota nenän asukkaisiin. Edelleen jyrsii tuo eilisestä kokeesta poisjääminen, nooh. Kyllä niitä uusia kokeita tulee. Tosin ei välttämättä edes sen verran nyt keväällä, että ehdittäisiin saada koulari. Mutta onhan tässä koko loppuvuosi aikaa!
Eilen olin koko päivän poissa himasta ja kun saavuin illalla, lähdettiin heti Nemon kanssa lenkille ja treenaamaan. Oikein supersiistit treenit kyrölän koulun kentällä!
Mulla ei ollut mitään selkeää suunnitelmaa joten treenailtiin vaan seuruun käännöksiä, oikeapaikkaisia peruksia, tolpankiertoja sekä muutama paikkis.
Kiertäminen oikealta lähetettynä Nemolle on supervaikea. Meni todella kauan saada se kiertämään tolppa edes kerran, koira kiihtyi niin koville kiekoille että alkoi karjumaan. Mutta kiersipä lopulta sukkelastikin! Seuraamiset oikein kivoja, ei moitittavaa. Voisin kai vähän enemmän kiinnitellä paikkaan ja kontaktiin huomiota mutta kun tykkään juuri nyt tuosta. Palkkailin epäsäännöllisesti. Paikkikset ok, takapalkalla lyhyitä. Yksi superluoksari, vau jättihieno! Koira oli suurimman osan lenkistä vapaana ja lujaa meni.

Tänään kaksi tosi pitkää lenkkiä ja paljon vapaana hengailua, Nemo tykkäsi. Sääkin juuri sopivan viileä spurttailuun. Alkuillasta treenit koulun pihalla, teemana paikkikset ja tolpankierrot sekä kontaktit. Kankeasti lähti taas oikealta kiertämään, muutaman jälkeen oikein sutjakasti hienoa! Puupölkkyjen päällä kontakteja, tosi päteviä. Paikkiksia taas sitten takapalkalla, kahdesti 20m 10s ja sitten 20m 20s. Valtavan hyviä. Tää takapalkka voi pelastaa meidän makuun. Loppukuun kokeeseen pitäisi ehtiä saada makuu kuntoon. En vaan tiedä koiran mielentilasta...
Nooh, jatketaan tulevina päivinä! Kyseiset viimeiset kouluviiko tulee vaan olemaan niin hemmetin kiireisiä että kattoo milloin kerkeää repiä aikaa blogin päivittämiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti