17. toukokuuta 2011

äksöniä kiitos

Joo kaipaisin jo takaisin treenikentille ja muiden kanssa lenkille ynnä muuta. Jätän nyt tämän viikon treenit välistä ihan varmistaakseni ettei tartu mitkään nenäpunkit. Harmittaa kyllä agitreenien puolesta, no can do. Pitää nyt katsoa kenen koirien kanssa päästää Nemon tekemisiin tämän jälkeen, sillä joltainhan se punkki tuli.

Ollaan tokoa treenailtu vähän. Mulla on ehkä tokon kannalta nyt liiankin chilli asenne, treenaan vähän sitä ja tätä. Kaikissa treeneissä ollaan lähinnä pidetty ihan hemmetin hauskaa. Huomenna voisin tehdä kisamaisemmat treenit epäsäännöllisillä yllätyspalkoilla.
Takapalkka voi olla meidän paikkamakuiden pelastus, mahtavaa. Aloitin treenaamisen aika alusta, 20m ja ensin aikaa 10s, sitten lisään siihen aina kymmenen sekuntia. Tänään jo puoli minuuttia, supervautsi.
Näillä näkymin meillä on viralliset kokeet 29.5 ja 7.6 sekä möllit 2.6. Mölleihin laitoin tuon luokkaan jossa saa palkata, niitä palkallisiakin kisakokemuksia. Jag hoppas oikeasti että näihin kokeisiin päästään, pakko.

Aamupäivällä otin Nemon viikon tauon jälkeen mukaan juoksulenkille, karvanorsu juoksi kuin vanha tekijä. Käyttäytyminenkin oli hienoa, mikä parasta, herra vielä veti koko alkumatkan aivan täysiä. Nämä omat canicrossailuvarusteet, sidoin remmin vyötärölle ja menoksi. Minkä kumman takia ihmiset katsovat niin pahasti kun juoksee pienen koiran kanssa, niin rääkkäystähän se on... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti