14. toukokuuta 2011

koevideot


Tässä nyt eka video siitä viime viikon kokeesta, toinen tulee jossain vaiheessa. Tuonkin lataamisessa meni varmaan tunti. Kommenttia otan mielelläni vastaan. Remmiseuruun alku oli krhh varsin sähläävää ja mielenkiintoista. Rakentavaa palautetta vaan tulemaan, tiedän että katsotte kuitenkin.. Ekassa videossa huomaa hyvin mun mokaamiseni hehheh. Apua kuin hyvin kuulee tuomarinkin kommentit, nooh miten vain.

Meiltä jää nyt valitettavasti tämän päivän koe pois, Nemppa oireilee hyvin nenäpunkkiin viitaten ja tänään sai nuo lääkkeet. Nyt jonkun aikaa erossa muista piskeistä ettei enää tartu, kattoo ensi viikon treeneihinkin menemisiä. Ei voi mitään, okei, hieman harmittaa että tuo koe jää pois. edit/ toinenkin video lisätty! Kauhistelin tässä miten hurmaavan häiriintyneeltä kykeneekään tokoillessa näyttämään :)

3 kommenttia:

 1. Voi hyvää päivää, miten epävakaa käsi kuvaajalla :') No Leia hyppeli siinä vieressä, ja yritin olla kiekumatta sille.. Kerro mullekkin miten piisonille saa rakennettua noin hienon seuruun? Levanderi seuraa sellasella omalla tokoaskellajilla, ja näyttää varsin omituiselle.. :)

  VastaaPoista
 2. En mä muuta osaa sanoa ku että hienolta näyttää! Tosi upeeta työtä oot Nemon kanssa tehny! :) Hihnakädestä meinasin mainita, mutta olitkin saanu jo tuomarilta noottia että remmi kiristy turhan paljon niin miks sitä toistamaan. :D

  VastaaPoista
 3. laura: ei mitään väiä, kunhan on jonkunlainen video! hähää onhan tonkin seuraamisessa vaikka kuinka parannettavaa!

  noora: kiitti paljon :) jep tuo hihnakäsi unohtuu aina itseltään, videosta kyllä tosiaan huomaa kuinka kireällä se oli.

  VastaaPoista