7. toukokuuta 2011

that's why i smile

Tänään toinen virallinen tokokokeemme Espoossa, tuomarina Timo Pussinen. Alokasluokassa 18 koiraa joista muutama oli poissa, me olimme numerolla 13. Oltiin aamulla jo hyvissä ajoin koepaikalla, Nemo kävi kunnon kierroksilla heti päästyään autosta ulos. Hengailtiin koko luoksepäästävyyttä edeltävä aika kehän laidalla ja Nemo ehtiä tottua meininkiin. Päätin jo aikoja sitten sen, etten tee sitä makuuta enkä mieltäni muuttanut. Luoksepäästävyys käytiin tekemässä ja sitten livahdettiin kehästä ulos. Jouduttiin venailemaan omaa vuoroa jonkun aikaa, mutta sekin aika kului nopeasti :)

Luoksepäästävyys 10 aivan täydellinen, ei mitään moitittavaa.
Paikallamakuu 0 ei siis tehty kyseistä liikettä.
Hihnaseuruu 7,5 pisteitä pois remmin kireydestä, hyvä minä. Alussa meinasin käännöksessä kompastua omiin jalkoihini... muuten aika kivaa menoa. Omat käännökset tässä kuulemma loivia (jälleen hyvä minä).
Vapaana seuraaminen 8 paljon kivempaa menoa! Hieno piisoni, mikä into! Lopussa mokasin sen, että vapautin koiran ennen liikkeenohjaajan kiitosta, tästä tuomarilta huomautus. Oli kumminkin reilu kun ei paljoa siitä pisteitä laskenut.
Liikkeestä maahanmeno 9 Nemo meni maahan!!! Piste pois omasta vauhdin hidastuksesta.
Luoksetulo 9,5 tajuttoman hieno. Puoli pistettä vinosta perusasennosta.
Liikkeestä seisominen 9 kuulemma sen verran hidas, muuten hieno.
Estehyppy 7 no hitsit tämä taas vähän feilasi. Kuten videolta näkee koira tuli railakkaasti vastaan ja kaiken lisäksi iski ahterin maahan. Nooh.
Kokonaisvaikutus 9 tuomari kehui kovasti ja sanoi että koira selvästi nauttii tekemisestä ja kuuntelee mua mielettömän hyvin. Ohjaaja kiinnittäköön omiin touhuihinsa huomiota!
Eli ALO2 144,5p. Kymmenen pistettä enemmän kuin edellisessä kokeessa!

Jees! Olen enemmän kuin tyytyväinen! Maailman hienoin tokopiisoni! Ja kyllähän liikkeiden numerot nousi vähän edellisestä virallisesta kokeesta ;) ja tuli enemmän pisteitä vaikka ei tehty edes makuuta. Mullakin oli oikeasti sairaan kivaa siellä kehässä koiran kanssa kun se toimi niin siististi. Olin ottanut heti alkuun paljon rennomman asenteen ja se näkyi. On se Nemo vaan pätevä eläin. Oltaisiin saatu ykkönen jos paikkis olisi tehty ja olisi tullut vaikka esim kymppi. Olen vaan niiin iloinen koiran yllä pysyneestä viretilasta ja iloisuudesta. Innostin piisonia kunnolla ennen kehään menoa ja se toimi. Kun päästiin pois kehästä, suuret ruokapalkat vaan. Hyvänä palkkana taisi toimia loppuun myös Leian kanssa riehuminen.. onnea ykköstuloksen saaneille, varsinkin Lauralle ja Leialle jotka sijoittuivat kolmansiksi! Tästä on nyt taas hyvä jatkaa seuraavaan kokeeseen, joka tosin on jo ensi viikolla...
ps. videoita saatte nähdä jos saan niitä ikinä ladattua. Nimim tunnin yritin niitä tässä ladata.

4 kommenttia:

 1. Hyvä kakkonenhan tuo :) Nyt vaan paikkis kuntoon niin tulee sieltä se ykkönenkin!

  t. Amy ja se lapinkoira Sansi samaisesta kokeesta.

  VastaaPoista
 2. ps. jos haluut lukea meidän blogia, laita sähköpostia mulle osoitteeseen jhthsns (at) yahoo.com niin lähetän sulle kutsun meidän blogin lukijaks :D

  VastaaPoista
 3. Hieno Nemppa! Onnea kivasti menneestä kokeesta! :)

  VastaaPoista
 4. amy: kiitoksia :) joo no se paikkis on niin ikuisuusprojekti että huhhuh. tottakai haluan lukea teidän blogia, laitanpa sulle spostia!

  jenna: kiitoksia!

  VastaaPoista