15. huhtikuuta 2011

we'll be alright

Muutamat kuvat viime viikolta, likainen Nemo. Okei, ei se näissä kuvissa vielä edes ole pahassa kunnossa.. herra päätti eilen vielä kaiken kukkuraksi kieriä majoneesissä ulkona. Saattaa kuulostaa erikoiselta, mutta juttelin kaverini kanssa ja ajattelin että koira jäi nuuskimaan, kun käännyn katsomaan, tyyppi hankaa selkäänsä oikein antaumuksella johonkin hesepaperiin missä oli majoneesiä. Jees mukavaa, oranssiselkäinen koira. Näytti lähinnä siltä että joku olisi oksentanut sen päälle.
Olisittepa nähneet mikä musta vesi eläimestä lähti kun pesin sen tänään. Taidan pitää pesuvälin ihan viikossa, kaksi viikkoa on liikaa. Koira kauttaaltaan huovassa, kun se ravistelee, siitä pöllähtää ilmoille pölypilvi. Pölystä tulikin mieleeni, kevät on ihan oikeasti tullut!! Hemmetti vihdoin. Muutaman päivän on ollut mielettömän lämmin. Toi pölysyys on aina mulle se varma kevään merkki, kun Nemon turkki on kauttaaltaan harmaa ja ärsyttävän pölyisen tuntuinen. Kiintoisaa eikö.
Huomenna olisi tiedossa mätsäri, hyvää sosiaalistumista taas, sitten agikurssi alkaa tiistaina. Ensimmäinen kerta tosin on teoriakerta ilman koiria. Mitähän siitäkin kurssista tulee, mielenkiinnolla odotan. Lahti kv on viikon kuluttua lauantaina, vain 39 biisonia! Iloinen yllätys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti