25. huhtikuuta 2011

perus

Tässä lähikuvaa tästä upeesta pannasta minkä ostin. On se vaan kivannäköinen. Nemo on vaan onnistunut jo mukavasti likaamaan totakin pantaa..
Tajuton mitkä kelit on olleet nyt pääsiäisen ajan, ei ole edes todellista! Ollaan tehty jättilenkit aamulla ja päivät oikeastaan vaan löhöilty partsilla auringossa (minä, ei koira).
Agikontakteja on treenailtu taas jonkun verran ja leikkiprojektikin on hyvässä vaiheessa. Saa nähdä mitä huomisista agitreeneistä tulee jos on näin kuuma. Ei siinä muuta, voi olla että Nemppa on yyberflegu mutta sen näkee sitten.
Tänään tein jätkälle vähän jälkeä tuohon takapihalle, hemmetti sitä hosumista. Vaikka palkka tulee taskusta se häseltää silti hulluna.
 
Ja joo, se koe on ensi viikolla! Ensi viikolla, epätodellista. Nyt ei ole mitään kovaa paniikkifiilistä päällä, treenit on sujuneet niin mukavasti.
Eilen treenattiin aamusta ennen kasia koulun pihalla, ihanan viileää ja rauhallista. Nemo teki tosi hienot paikkikset, yksi jopa 10m 1min, kahdella palkalla. Ei mitään sairasta nuuskintaa tai mitään, hienoa. Sitten jätkä teki myös mielettömät seuraamisen käännökset, vautsi!! Jos se kokeessakin tekisi noin... Illalla vielä uusiksi koulun pihalla paikkiksia, nyt 5m 2min, palkkasin useasti, tiellä koirasolkkauksia ja piski tuijotteli sinne kiinteästi. Lisäksi 20m 40s, superhieno. Paikkisprojekti menossa vasta vaiheessa 11/50 heheh...
Tänään aamusta koulun pihalla, otettiin suhteellisen pitkä seuruupätkä. Innokasta menoa, kontakti katkeili pariin kertaan. Ei mitään pidempää katkeamista, eteenpäin vilkuilua. Lisäksi tietty paikkiksia; 20m 1min, yhdellä palkalla, tosi hieno. Sisällä hypyn jälkeen seisomisen vahvistelua uudella käskysanalla, muutamat mokailut. Tuleekin kiire saada tuo kuntoon.
Voisi vielä treenata metskua ja niitä kontakteja tänään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti