7. huhtikuuta 2011

joskus vaan hommat luistaa

Ja silloin kun luistaa, on treenattava mahdollisimman paljon! Alan kummasti nyt koeviikon loppua kohden aktivoitumaan, hyvä vaan. Tänään olisi jo ehtinyt tehdä pitkän lenkin mutta eiköhän tyypillisesti sää ole mitä mahtavin, sataa kaatamalla. Jes. Ärsyttää kun ei ole hyviä kuvia eläimestä, sääolosuhteista johtuva ainainen likainen turkki. Jospa ensi viikolla olisi vaikka kuivempaa, olis ihan kivaa...
Reenailtiin hetki sitten sisällä, nakkipalkkaa. Puuhailut kun on jäänyt vähäiseen, voi tajuton tuon koiran intoa. Olisipa se kisoissakin tuommoinen. Se meinaa revetä liitoksistaan, jos vähän heilautan kättä se alkaa tarjota pyörimistä, hakeutuu itsekseen perusasentopaikalle, menee maahan, haukkuu, loikkii. Tätä Nemoa kun vertaan siihen vuoden takaiseen innottomaan tokon treenailijaan, en tunnista samaksi!

Itse treeneihin: palkkasin vaan istumassa pysymisestä perusasennossa kun toistelin paikkiksen valmistelukäskyä. Tarjoaa välittömästi valmistelukäskyllä maahanmenoa, bääd. Tässä onkin korjailtavaa. Lisäksi kaukojen alkeita, näillä kaukoilla ei ainakaan ikinä avoimeen mennä! Jumakauta... ihan edestä käskytin, osassa käskyistä Nemo saattaa tuijottaa mua ihan woot ja osassa ennakoi. Maahanmenot sairaita, pomppaa varmaan metrin eteenpäin. Intoa oli ainakin. Väliin 1min paikkis, levoton, meinasi alkaa kyhnyttää tassuja, huomautuksesta loppui. Täysin kehuton, ihan hieno. Perään hypyn jälkeen stoppaamista uudella käskyllä, alussa parit mokat. Nemo hyppäsi lähinnä pahviesteen läpi eikä yli, meneehän se näinkin.. Olipa mukava treenata innokkaan eläimen kanssa!
Alan taas olemaan jopa ehkä toiveikaskin toukokuun kisojen suhteen. Pitäisi saada toukokuulle vielä parit kolmet kokeet ainakin, saa nähdä miten käy. En tajua, olen vaan alkanut luottamaan Nemoon paikkamakuussa. Harvoin enää mielessä edes käy "nyt se nousee apua". Tiedän että se pysyy. Ja se on pysynyt tajuttoman hyvin viimeisen kahden viikon paikkistreenit. Muistaakseni. Onkohan tässä liikkeessä ollut osaongelmana vaan jonkun asenneongelma, heh.
Nemppa on vieläkin rapsutellut korviaan, putsaaminen jatkuu. Ensi viikon lauantaina olisi jotain aktiviteettia tiedossa jos saadaan lähdetyksi sinne mätsäriin. Ja lenkkeilyn suhteen aktivoidutaan vihdoin kunnolla huomenna, jees. Opin ehkä jopa muuten elämään tämän vammaisen bloggerin kanssa, en vaan tiedä jätänkö kuvat vasempaan reunaan vai keskelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti