17. huhtikuuta 2011

tervetuloa kesäEilen otettuja kuvia muutamat. Oon tänään taas pohtinut tuota tokoa syvällisesti. Aamusta käytiin treenaamassa tuossa pesiskentällä, heti herättyä, aamuruoka mukana. Huomasi Nemosta että oli aamu ja ruokaa ei ollut saanut - energiaa ihan sairaasti. Kun päästin koiran kentälle, se spurttasi riemuissaan muutaman kerran kentän ympäri ja pomppasi mua vasten "noh, mitäs tehdään?" Ensiksi puoliminuuttinen makuu, olin ihan lähellä kehumassa. Nemppa lonkkaili mutta hyvin oli. Vielä semmoinen että kävin kauempana, braa. Otettiin seuraamisen käännöksiä ja voi tajuttomia. Kunpa olis kokeessakin näin..

Voikohan koiran pilata liialla treenaamisella. Ja liikkeet. Ja makuun varsinkin. Voiko paikkista treenata liikaa. Mietin vaan onko nyt järkevää että otan projektiksi 50 paikkamakuuta ennen koetta? Heh, suunniteltiin tuossa Jennan kanssa.. nooh, yritetään. Olisi pitänyt käydä huhtikuun alussa kokeessa, silloin olisi voinut onnistua.

Jes mikä sää on ollut koko viikonlopun. Tajuttoman ihanaa, kesä tulee. Ollaan lenkkeilty ihan hulluna. Tulevasta viikosta tulee Nemon kannalta mukavan aktiivinen, hyvä. Kerron enemmän sitten jossain vaiheessa viikkoa, nyt lähden ruotsin epäsäännöllisten verbien luokse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti