30. tammikuuta 2011

yleistä juttua

Ei olla tehty kuluneella viikolla oikeasti yhtään mitään. Joka päivä se yksi pitkä lenkki lyhyen aamu- ja iltalenkin lisäksi. Ei minkäänlaista tokoilua (lukuunottamatta keskiviikon paikkamakuita) eikä aktivointiakaan. Tunnen itseni vähän huonoksi koiranomistajaksi. Tekemättömyys näkyy Nemossa. Jokaisella lenkillä ollut jonkunlaisia ongelmia, lähinnä sen kanssa että saako ulkoa syödä kaiken mahdollisen. Perjantaina jätkä söi ulkoa kaikki mahdolliset sontakasat ennenkuin ehdin kunnolla hätiin ja yöllähän sitä sitten juostiin viiden aikaan ulos, luulin jo että Nemo sai jonkin sortin paskamyrkytyksen mutta se oli vain satunnainen tuommoinen..

Eilen käytiin Apexissa silmäpeilauksessa. Mukavan nopeasti Nemo pääsi tutkittavaksi. Lääkärinä Sari Jalomäki, tykkäsin itse hirmuisesti. Selvensi kaikki juurta jaksaen ja kertoi tilanteen ihan tarkalleen. Mutta siis hyviä uutisia, Nemon silmät terveet! Jotain pieniä kidemuodostumia silmien jossain osassa havaittavissa, mutta niin minimaalisen pieniä että niitä ei lasketa vielä miksikään. Nyt ainakin siis yksi huoleton vuosi edessä vielä silmien kanssa, onneksi. Punnitsin Nemon myös lääkäriasemalla, vaaka näytti 6,6kg. Laihtunutko? Ennen joulua joskus paino oli 7kg. Mahdollista, tai sitten se vaan heittelee sen pari sataa grammaa aina.

Uusimman koiramme- lehden myötä aloin minäkin miettimään tätä blogia. Voi sienet, ketä tämä oikeasti kiinnostaa? Pirun epäselvä solkkaus yhden koiran sekavista treeneistä ja omistajan sekavista ajatuksista.
Eipä se minua loppujen lopuksi haittaa, teen tätä niin kaun, kuin tämä on itselleni hyödyllistä ja kivaa. Joten saatte seurata solkkauksia jatkossakin.
Vieläpä tuli mieleeni, että pitkällä iltalenkillä havaitsin taas Nemon väsyvän aika kivasti. Ei se aina väsy noilla pitkillä lenkeillä, viimeaikoina osoittanut kummallisen paljon väsymisen merkkejä. Täytyypä seurailla.
ps. Täytyy varmaan ilmoittaa piski tuonne möllitokoon, että saisi aloitettua kunnollisen treenauksenkin! Ajatellen myös niitä virallisia kokeita..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti