15. tammikuuta 2011

aina ei voi onnistua

Eikä aina pitäisi automaattisesti olettaa onnistuvansa. Ei todellakaan, se vasta on typerää. Postauksen kuvat sontaisesta (ja väsyneestä) pikkukoirasta ovat keskiviikkoillalta. Se oli vaan niin kahjon näköinen nukkuessaan selällään kulmahampaat huulten raoista vilkkuen. Välkkyjen kuningas.
Tänään pesin Nemon, tuli tosiaan tarpeeseen. Päivällä käytiin taas ristinummen lenkki ja saatiin mukavia kuvia, aurinko salli kerrankin näyttäytyä!


Aamusta treenattiin koulun parkkiksella. Olipa hiljaista, ei lähes mitään häiriötä. Olin suunnitellut mielestäni mukavan treenin ja mukana oli aamuruoka rasiassa.
Ensin otin Nempalla noudon alkeita. Ihan mukavia. Se tuo kapulaa jonkun verran, saattaa tiputtaa, mutta kun pyydän uusiksi, tuo vielä vähän. Palkkaan aina vasta uuden yrityksen jälkeen. Torstaina sain sen tuomaan sisällä kapulaa tosi hyvin, vaikka keskivaiheilla aina tiputti. Kyllä se siitä.
Sitten otin luoksetulon. Joopa joo. Jätin piskin, käännyin ja huusin testiksi vaan 'käsky'n. Ennakoi, nosti jo takamuksen maasta. Käskin istumaan, istui takaisin, kehuin hurjasti. Sitten vasta kutsuin. Nemo tuli supervauhdilla suoraan sivulle. Kehuin jälleen hurjana, vapautin. En siis palkannut siinä välissä. Nemon ilme oli taas vähän what missä mun palkka. Seuraaminen. Alku ihan hieno, vasurikäännös oikein upea, mutta kun käännyttiin oikealle... väljentyi sairaasti ja loppu olikin melkoisen väljää seuraamista, kontakti katkeili. Loppuun rasiaruokapalkka.
Jäi harmittamaan melkoisesti tuo seuraaminen. Lenkin lopussa otettiin kaksi seuraamista vielä, ne oli sairaan hienoja. Että ei se ainakaan mitään pysyvää ole. Nemppa ei ole vaan aikoihin haahuillut seuraamisissa. Tuleehan niitä epäonnistumisiakin aina. Seuruissamme on nyt vaan ollut semmoinen huippuputki että kyllä se kolahtaa :D nooh, päätin että treenataan ehkä pitkää seuruuta kerran viikossa, muuten imuttelua, lyhyitä pätkiä.
Vilkaisin äsken blogin katsojatilastoja sun muita ja säikähdin, blogia luetaan melkoisesti varsinkin pohjois-amerikasta. Ja muualta ulkomailta. Oikein mielenkiintoista. Nyt voisin palailla uskonnontyöni pariin, kummasti ehti tässä ajalla blogiinkin kirjoittaa..

2 kommenttia:

  1. Nyt vasta muistin että olin sulle kommentoinut ja älysin jopa lukea että mitä olit vastannut :D
    Mutta siis joo soittelen huomenna Apexiin, jos päästäisi vaikka sinne samaan joukkotarkkiin!
    Tiedätkö minkä hintainen se on ja mihin aikoihin? Toivottavasti päästään, olis nimittäin kiva nähdä :)

    VastaaPoista
  2. laura: eipä mitään tietoa hinnasta mutta meillä aika vissiin puoli kympiltä.

    VastaaPoista