20. tammikuuta 2011

life is life

Lenkkeilyä ja vähäistä treeniä. Kiireitä. Sekoileva koira ja sekoilevampi omistaja. Ärsyttävää kun kokoajan niin kiire (koulussa), kun koeviikko lähenee. Ollaan vähän kumminkin saatu treenattua, niistä vähän myöhemmin tässä postauksessa.
Lähinnä ollaan lenkkeilty taas ihan hemmetisti. Tänään illalla puolitoista tuntia, pikkukoira sai olla lähes koko lenkin vapaana. Jolkotteli lähinnä mun kannoillani. Tätähän olen niin toivonut, koiraa joka pysyisi hyvin vapaana. Ja oliko sattumoisin juuri maanantaina kun valittelin että piskini ei kuuntele, mitä vielä.


Eilen koulun parkkiksella kaverin avustuksella jonkun verran vauhtiluoksareita. Osassa palkkasin ihan suoraan, osassa vaadin sivulletulemisen. Kaikki tosi ihania, Nemolla oli sairaasti intoa, alkoi karjua kun lähdin luota ja oikein innostin. Ihan mukavia tosiaan.
Tänään jälleen siellä parkkiksella. Heti kun olin tullut kotiin, Nemo oli siitäkin vielä innoissaan ja sitten vielä kun otin broileria palkaksi. Alkuun vähän pujoilua, haukkumista ja muita temppuja. Nemo teki nekin niin sairaan iloisesti, ihana. Paikkamakuita, tottakai. Enemmän vaan ja helpompia jos alkaa pieleen menemään. Ihan lyhyttä aikaa, matkaa kasvatettiin sitten oikein urakalla. Kävin parkkiksen toisessa päässä ja sivuillakin pyörimässä, kävin palkkailemassa ja vapauttelemassa. Nemo makasi oikein hienosti lumessa, varman tuntuisena. Vähän häiriötä, parit autot lähti siitä viereiseltä parkkikselta. Hieno mies!
Ohjailin jonkun verran perusasentoja, kunnon kiepsahduksilla ja palkkasin heti vaan siitä hyvästä asennosta. Mukavasti intoa tuli taas Nemon perusasentoon ja lopputreenin aikana perusasennot olikin suoria. Otettiin myös jonkun verran imutusseuruuta, taisi olla virhe mun sormien kannalta.. mulla oli sormikkaat käsissä mutta silti sormet naarmuilla nyt. Nemo oli siis hieman innoissaan haha.
Sitten otettiin vielä noutojamme ohjatun noudon kapulalla. Jätin Nemon istumaan paikalleen, menin jonkun matkan päähän, vapautin piskin ja heitin sille vauhdista kapulan. Toi hyvin jonkun matkaa, saattoi tiputtaa, vaadin vielä uuden kapulan ottamisen suuhun ja palkkasin. Hmm. Millähän saisin sen tuomaan enemmän. On tämäkin jo aika hyvin kapulan kanssa muttamutta. Liikkeiden jälkeen kehuin jätkää niin sairaasti että se riemastui kunnolla. Alkaa tämä yyberkehuprojekti tuottaa tuloksia!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti