8. tammikuuta 2011

mahtitreenaaja vauhdissa

Kappas kummaa näin onkin joululoma jo lopussa. No, ei voi valittaa lomailtuaan melkein kolme viikkoa. On ehtinyt mainiosti koiran kanssa puuhailla ja treenata ja asettaa tavoitteita.
Meillähän piti olla tänään se silmäpeilaus. Ja mitä vielä. Aamulla ennen seitsemää tuli tekstari että koko juttu peruuntunut liikenneonnettomuuden takia. Selvä. Kyllähän se vähän ketutti, jo toinen kerta kun peruuntui. Kolmas kerta toden sanoo, vai? Nyt meillä on aika tammikuun lopussa.
Leikkasin torstaina vähän Nemon turkkia ja lopputuloskin oli sen näköinen, ehkä en nyt taas hetkeen koske varsinkaan päähän.

Treenaamiset on sujunut mielettömän kivasti! Sisällä ollaan lähinnä hiottu perusasennon suoruutta (se on jotenkin päässyt taaas menemään mukavasti vinoon..) ja kaukojen alkeita. Alkeina ne vielä pysyvätkin. Istumisessa edistytty hieman, maahanmeno junnaa nyt hieman.
Ulkonakin ollaan treenattu kahtena päivänä, jipii. Torstaina paikkamakuita ja seuraamisia.
Paikkamakuut ihan lyhyitä, maassa oli jonkun verran irtolunta. Molemmat oukei.
Seuraamisten aluissa ohjasin perusasentoon vinouden ehkäisyksi. Ennen liikkeelle lähtö innostin mennäänmennäänjee. Palkkasin aina yllättäen, lyhyestä hyväkontaktisesta seuruusta, pidempää pätkää.. juoksussakin pikkumies pysyi aivan mainiosti mukana, samoin vasurikäännökset!! Okei pieni käsimerkki mukana mutta vau.
Tänään sitten treenailtiin vähän kaukopalkan sietämistä, että palkka odottaa kentän laidalla. Mielelläni käyttäisin enemmänkin, mutta tämä palkkaustapa vetää Nemon yleensä aivan liian kiihkoihin, mistään ei tule mitään. Jätin palkan kosketusalustan päälle kentän reunalla ja näytin sen selvästi Nemolle. Piski oli heti sen näköinen että pitäisikö ryöstää tonne.. Otettiin ihan yksinkertaisia juttuja, istumisia, maahanmenoja, seisomisia, vähän pidempikestoisia, pari askelta seuraamista. Vapautin palkalle. Ihan bra.
Paikkamakuut oli niin hienoja! Ensiksi hieman yli minuutin makuu! Etäisyyttä kahdeksan metriä suunnilleen. Olinpa niin ylpeä jäbästä. Nemppa makoili ihan rennosti lumisessa maassa sen minuutin. Vähän kehuin. Jes! Toisessa makuussa olin vasta käskenyt sivulta maahan kun parkkikselle tuli auto ja ihmiset purkaantuivat sieltä ulos, Nemopa otti häiriötä siitä. Kontaktista vapautus ja uusi lyhyt paikkis.
Kapuloinnit taas vähän innottomia vaikka kuinka juoksin kapulan kanssa ympäri parkkista. Toi kaksi metriä, tiputti sitten. Annoin tarjoilla itse nostoja. Vielä myös vähän kaukojen alkeita siinä, yli-innokas piisoni sählää.
Otin treenin keskellä jotain pikkujuttuja palkattomina, hyvin wörkki. Huomasipa vaan että seuruussa laski heti vire. Otin ensin palkattoman seuruun, sitten palkallisen. Siinä toisessa oli heti valjumpaa menoa. Aloitin myös tämän kehumisprojektin kunnolla, tarkoituksena että Nemo arvostaisi kehuja treenatessa ja palkkaantuisi niistäkin. Joskus. Jonkun liikkeen jälkeen kehuin Nemoa ihan hurjana, kunnon pileet pystyyn ja täytyy sanoa että kyllä se piisonikin vähän innostui :-)

3 kommenttia:

  1. Olitteko menossa tänne Helsinkiin joukkopeilaukseen tänään vai missä ootte käyneet silmät tutkimassa? Me ollaan Apexiin suunniteltu menemistä molempien piskien kanssa, ja justiin tänään olis se joukkopeilaus ollut mutta unohdin ilmoittautua..

    Mä en voi muuta kun ihailla sun treeniintoa..! Jatkakaa samaan malliin :)

    VastaaPoista
  2. laura: juu, juuri apexin! seuraava tosiaan 29.päivä, ilmoita sinne! :)
    no siinä mitään ihailtavaa ole :D toivon mukaan jatketaan näin että olis mahdollisuudet siihen koulariin keväälläkesällä..

    VastaaPoista