16. tammikuuta 2011

i'm not allowed to resist


Melko vastakohtaiset. Huomaa tuosta kuvastakin Nemon turvan tilanteen. Ja en toki ole huomannut sitä itse. Vähän alkaa järsimään, kun joka toinen henkilö tulee petsiessä huomauttamaan että onpa koirallasia silmävuotoa. Jaa, en tosiaan ole itse nähnyt. Katsoo silmäpeilauksen jälkeen jos käyttää Nemon noista silmistä lääkärissä. Tai sitten vasta keväällä, vakaasti edelleenkin uskon että tämä talvikin vaikuttaa noihin rähmintöihin.
Tänäänkään ei tehty mitään järkevää, treeni-into alkaa kuihtua pikkuhiljaa. Käytiin päivällä pitkä lenkki, sain oikein onnistuneita kuvia. Oli helpompi kuvata Nemoa, kun pistin sille heijastinliivin päälle. Ei ollut koira kokonaan valkoinen.
Olen nyt jo saanut niin kyllikseni tästä talvesta ja lumesta, mutta eletään vasta tammikuun puoliväliä. Ei kovin hyvin mene. Haluaisin niin mielelläni treenata täyspitkää paikkamakuuta ulkona ja lenkkeillä ilman palelemista ja lumisadetta. Voisi tässä kevään odotuksen kunniaksi lisätä muutaman mahdollisen tokokokeen tuonne kalenteriin (tulisipa toukokuulle lisää sopivia kokeita). SM- toko horjuvassa harkinnassa, samoin kaikki muutkin. Tässäpä tämä.

2 kommenttia:

 1. Mä voin nyt sitten vuorostani kauhistella tuota Nemon partaa, vaikka voi olla että olen sen jo tehnyt aiemminkin :D Mutta on se joo aika hurjan näköinen.

  Leevinkin silmät oli vielä viikko sitten aika kurjan näköiset, kuten noista uintikuvista huomaa. Siihen oon huomannut suoran yhteyden sen saamaan ravintoon, heti kun annan sille vahingossa nautaa niin silmät reagoi siihen. Mutta normaalisti ne ei pahemmin vuoda.

  Onko Nemon silmänaluset normaalisti millaset, ja voisko tuo uusi ruoka (?) vaikuttaa? Tottakai tuuli, pöly ym. voi lisätä sitä, mutta eihän terveiden koirien silmien pitäisi vuotaa juuri lainkaan.

  Mä varmaan itse laittaisin koiran suosiolla eliminaatiodieetille, ja mahdollisesti tehostaisin sitä valkosipulikuurilla (tai valkosipuli-kreikanherne tableteilla).
  Toivottavasti saat silmät kuntoon ja nythän sulla on hyvä tilaisuus kysyä siellä joukkotarkissa siitä :)

  VastaaPoista
 2. laura: jep. voihan se tuo uusikin ruoka olla, mutta en oikein yhdistäisi sitä tuohon silmävuotoon. hillssiähän nemo on koko elämänsä syönyt, marraskuussa vaihdoin canidaeen kun silmävuoto alkoi pahentua, välissä syötettiin hillssiä ja nyt sitten brit carea.
  mun täytyy eläinlääkärin kanssa jutskata noista tosiaan. aika jännä vaan, kun tuo silmävuoto alkoi pahentua itsestään vaikka sillä hetkellä ei tehty muutoksia ruokavaliossa (?)

  VastaaPoista