3. tammikuuta 2011

varsinaisia tähtihetkiä

Koiranomistamisen tähtihetkiä kun on juossut edellisen yön oksentelevan ja ripuloivan koiran kanssa ulkona ja nukkunut yhteensä ehkä kuusi tuntia. Nyt vähän väsyttää.
Olin käyttänyt Nemon illalla ensin puoli kasilta ulkona, sitten jätkä alkoi pyytää kymmenen pintaan ulos. Ei päästy edes tien varteen kun pikkumies oksensi pihalle. Ja ripuloi sitten tien varteen. Kahdentoista aikaan alkoi pyytää taas ulos. Nemo ei siis vingu tai mitään, pyörii vaan oven edessä ja tuijottaa. Ulos päästiin, ripuloi taas. Jossain vaiheessa yötä heräsin ja löysin kasan lattialta.. sitten neljän pintaan taas ulos.
Mutta eipä ole yön jälkeen tullut tavaraa enää ulos, onneksi. Aamulla annoin normiruokaa ja vähän riisiä ja sekoitin ruoan sekaan jotain vatsaa rauhoittavaa luonnontuotetta. Taitaa olla jälleen semmoinen päivän kestävä vatsatauti. Onneksi.


Ollaan lenkkeilty tässä lomalla ihan sairaasti. Kumma juttu, jos Nemon kunto ei ole kasvanut. Tai mun. Eilen treenattiin jotain mutta en enää muista mitä..
Äsken treenattiin varsin hyvä ja suunniteltu treeni sisällä.
Perehdyttiin kaukoihin ihan kunnolla, alkeisiin. Ensin istumista voimakkaalla käsimerkillä ihan Nemon nenän edestä, sitten nousin seisomaan, sitten seuraavassa vaiheessa metrin päästä. Hyvin nousi, parissa menin hieman liian kauas ja ei noussutkaan, helpotin heti. Bra.
Maahanmenon alkeita ihan nokan edestä jälleen käsimerkillä, yhdistin käskyä siihen.
Sitten kertailtiin perusasennon suoruutta, takaa kiertämällä. Kiepsahtamallakin tulee aika sukkelasti ja suoraan, pitäisköhän vaihtaa tämä perusasento.. alkaisi takapää toimia vielä paremmin varmaan.
Pari paikkamakuuta, Nemo unelias. Eipä ihmeempiä siis taaskaan treenailtu. Olen vaan tyytyväinen että sain vihdoin aloitettua noiden kaukojen treenaamisen.
Eilen tuli vaan ekaa kertaa sellainen kunnon fiilis 'ei jaksa jankata tätä tokoa kokoajan'. Nyt vaan uusia liikkeitä treenaamaan ja jätän ne vanhat hieman taka-alalle. Suunnittelin myös täysin tokoilematonta viikkoa tammikuun lopulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti