4. tammikuuta 2011

turhaaPari tämmöistä videota tässä. En tiedä itsekään mikä idea tuon ekan videon lopun 'mennäänmennäänmennään'- jutulla on, koira tuskin kuuli sitä... :) Nemonhan pitäisi ottaa suht rauhallisesti, nuo videot kertovat vähän muuta. Ei se enempää lenkillä spurttaillut. Ollaan tehty nämä kaksi päivää nyt taas pikkulenkkejä.Se siitä kun kuvittelin sen ripulin menevän ohitse noin helpolla, ei. Aamuyöllä juostiin taas kahdesti ulkona, koira oksenteli ja ripuloi. Samoin on nyt pitkin päivää ulos ripuloinut, jee. Eläinlääkäriin soitettu, sanottiin että huomenna voi tuoda näyttämään jos ei ala helpottamaan. Inupektia oon tänään antanut kaksi tablettia. Kumminkaan ei mitään sen suurempia hätiä, Nemo syö kuin hevonen. Juomisen laita vähän niin ja näin. Tänään oon antanut kolmesti riisiä ja laittanut sekaan sairaasti vettä, sitten pistän Nemon onkimaan nameja vesikupista.
Treenailtiin niitä kaukoja taas tuossa. Huomasin videolta että istumaannousu oli vajaa, ainakin se yksi minkä videoin. Siihen siis tarkkuutta. Vaikka olisin jollain kerralla ihan piskin edessä ja käsken ylös, se ei nouse. Vasta toisella käskyllä. Mistähän moinen.
Maahanmenotkin edistynyt, ei enää yritä raapia kättä vaan menee maahan, tajuaa jo selvästi vähän käsimerkin päälle.
Voisi etsiä vaikka helmikuulle jostain möllitokon. Eipä muuta.

2 kommenttia:

  1. se meidän uimareissu on nyt vähän jäissä. Kunhan Nemo paranee niin katsotaan sitten joku sopiva päivä ja oikeesti varataan se aika :))

    VastaaPoista