22. tammikuuta 2011

nyt on aika töihin, joka mies kun käy

Siinä teille muutamat tokovideot.. toki juuri silloin kun on kuvausmahdollisuus, treeni kuseksii kaikilla mahdollisilla tavoilla. Seuraamisvideon alku sekoilee ainakin itselläni jonkun verran. Myönnän myös että tykkään todella tuosta meidän luoksetulosta! Siinä joskus vähän ennakointiongelmia kylläkin heh. Otettiin aika perinpohjaiset treenit tänään päivällä kyrölän koululla. Lunta maassa liikaa Nemoon nähden, sen huomasi osassa touhuamisessa. Kapulaa ei voinut mm. nostaa lumelta, hyi. Otettiin siis luoksari, liikkeestä seisominen, seuruuta ja imutteluseuruuta, sekä kapulan kanssa pelleilyä. Jätkällä hyvä vire. Videoita katsellessani tuumasin, että voisin kehua koiraa vieläkin enemmän, vähän laimeeta menoa vielä.
Tästä alkoikin nyt treenitauko. Pari päivää, viikko, en osaa sanoa kuinka kauan. Tiukkaa ei tee, ensi viikko menee lukiessa. Alokkaan liikkeiden hinkkaamisen jätän nyt sikseen, paikkamakuuta voidaan treenata ensi viikolla, mutta sitten vaan temppuja tai jotain. Pelkään kokoajan että Nemo (vai sittenkin minä itse..) kyllästyy samaan hinkkaamiseen. Pidetään nyt paussi ja katsotaan miten jatketaan..

3 kommenttia:

 1. Kiva nähdä videoita, tosi makee toi luoksetulo! En ees uskoisi, että se pääsee noin kovaa, mutta oho. Seuraamisvideossa näytit lähtevän vaan tosinopsaan liikkeelle stoppien jälkeen, jos oikein havaitsin, mutta siistiä seuraamistakin! Kokeisiin hop.

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan näköistä menoa! :) Ja tykkään seuraamisesta, aika mukavan tiiviiltä näyttää.

  VastaaPoista
 3. jenna: hei jee kiitos palautteesta! itse en edes tajunnut tuota seuraamisen juttua, mutta tulipa se nyt huomattua. kieltämättä hitusen nopeaa tuo mun meno. jos kukaan ei ole käskyttämässä seuraamisia meno on ihan.. omaa :D

  toinen jenna: kiitos paljon!

  VastaaPoista