6. joulukuuta 2010

you're amazing just the way you are

Jee onpas taas huippufiilis Nemosta ja kaikesta sen kanssa tekemisestä. Kaikki vaan sujuu taas niin hyvin ja mulle on tullut sairas treeni-into, pakko saada treenata ihan kaikkea ja kokoajan. Pitää varoa etten kyllästytä koiraani..
Poistin sen edellisen lyhyen typerän postauksen kun se alkoi ärsyttää huimasti. Se oli todella ärsyttävä, jotain surkeita kuvia ja jotain turkkiselostuksia. Juu.
Aamulla vilkaisin ulos ja päätin että laitan piskille fleecepuvun. Lunta oli tullut niin sairaasti ja lisää vaan tuli. Heti kun vetäisin mustan hurtan fleecepuvun esiin kaapista, Nemo luimisti oikein kunnolla ja piiloutui sängyn alle. Menin alas, hetken kuluttua koira kurkistaa portaiden välistä alakertaan "apua onko sillä vielä se puku". Ei ihan tyhmä.. siitä huolimatta sille puvun laitoin ja hyvä ratkaisu oli! Lyhyempikin peltolenkki oli sairaan rankka sekä mulle että Nemolla (okei mulle lähinnä..) kun lunta oli teillä varmasti ainakin viisitoista senttiä. Saatiin ainakin tosi hyvää liikuntaa. Ja Nemo totteli puku päällä irti ollessaan!! Supervau.
Sisällä ollaan treenailtu, eihän tuolla ulkona edes voisi missään treenata. Toistaiseksi, toivottavasti ne auraisi jotain kunnolla..
Temppuiltiin tosi paljon. Kolme paikkamakuuta tehtiin, aika lyhyitä, kehuja ja palkkaa. Nemppa pysyy jo hyvin hereillä eikä ala pilkkiä. Sisämakuissa se oikeasti alkaa joskus vähän torkkua. Mutta hurjan hienoja, ei enää ollenkaan ennakoi maahanmenoa "paikkamakuu"- valmistelukäskyn kuullessaan.
Seuraamisen käännöksiä, varsinkin vasenta. En edes koita näissä sisätreeneissä nostaa virettä, se kun sisällä ei nouse. Ihan vaan tekniikkaa hiotaan. Oikealle kääntyilyt ihan hienoja, niihinkin pitää kumminkin saada lisää tiiviyttä ja messissä pysymistä. (treenasin eilen illalla yksikseni käännöksiä ja jo tänään huomasin että auttaa huomattavasti kun itsellä on ne jotenkin hallussa) Vasemmalle käännöksiä tosi hitaina, käsiavun kera. Aika hyviä nyt! Ei lähtenyt seilaamaan niin paljon vinoon. Heti onnistuneesta superpalkat.
Sitten vielä kaukoistumisia. Hmm. Ihan hyviä, etäisyyttä joku metri kaksi. Vähän sekoilua aina silloin tällöin. Pitäisi nääkin varmaan kunnolla alusta asti opettaa, jos joskus siellä avoimessa..? En tiedä miten opettaisin sitä kaukomaata sitten, mullahan on tossa istumisessakin uusi käsky.
Vielä näyttelyjuttujen treenaamista. Ravaamista, mikä sisällä hullun hankalaa kun on ahdasta. Palkkasin heti ravatessa eteenpäin katsomisesta, ja siitä että sietää näyttelyhihnan tunteen kaulassa, kun pidän hihnaa ylhäällä. Tiedätte. Tai sitten ette. Aivan mielettömän hyvin Nemo tarjosi sitten oikeanlaista ravausta, ettei pidä kontaktia muhun. Upeeta. Eilen illalla treenattiin sitä seisomista, se on niin makee! Tänään illalla vielä sitäkin.
Loppuilta rentoillaankin, tänään kaksi pitkää lenkkiä vedetty. Huomenna kouluun jee. Mutta messariin neljä päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti