1. joulukuuta 2010

melko normaaliTänään vedeltiin jo peltolenkki! Hienosti jaksoi pikkumies reippailla, eikä ole köhinytkään taas tässä. Kyllä se terve on, luotan niin. Että aletaan tästä pikkuhiljaa lenkkejä pidentelemään!
Ennen lenkkiä käytiin treenaamassa kirkon parkkiksella, kentällä on hivenen liikaa lunta. Nemo oli aluksi aika häsellysmielentilassa ja tarkkaili vaan ympäristöä valppaasti. Virittelin vähän tempuilla ja johan alkoi piski kuunnella. Otettiin myös epävirallinen luoksari aluksi innon kasvattamiseksi.
Ensin liikkeestä seisomista. Takapalkalla, pysähtyi silti pienellä viiveellä. Vartaloapu myös alkuun mukana. Loppua kohden ihan normeina, takapalkalla. Hienoja, pitää vaan tuota stoppia varmistella paljon.
Kaksi lyhyttä paikkamakuuta. Ekassa aika varmaan 30s, kävin palkkaamassa kerran ja kun palasin lopussa vierelle ja palkkasin, ennakoi istumisen ennen vapautusta. Käskin vaan takaisin maahan, palkka ja vapautus. Toisessa lyhyemmässä makuussa ei enää ongelmaa.
Vielä vähän kapulointia. Annoin Nemon tarjota itse kapulan nostamista, sitten myös vähän viskelin kapulaa. Ihan kivasti toi taas sen pari metriä, heitin heti palkan. Lopuksi taas vähän temppuiluja.
Olipa mukava treenata taas kunnolla! Nyt täytyisi saada treenit jokapäiväisiksi vaan..
Kuinka siistiä, joulukuu! Ja kohta loma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti