4. joulukuuta 2010

kunnon häiriötreenit

Olipa mukava aamulenkki, saatiin treenattuakin kunnolla häiriössä. Johannan ja Demin kanssa liikkeellä. Tyyppien meno oli hienoa, eiköhän siellä teidän kisoissakin hyvin mene! Ulkoilun yhteispituudeksi tulikin lähes kolme tuntia, nyt on piskikin mukavan väsynyt.
Käytiin treenaamassa kävelykadun hälinässä ja sieltä sitten rantapuistoon ja jäälle lenkille. Nemo juoksi Demin kanssa kuin heikkopäinen. Oli hauska katsella koiraa kun se meinasi revetä riemusta. Mitä nyt kerran karkasi huutamaan jollekin miehelle ja pari muutakin kertaa meinasi lähteä huitelemaan. Joka kerta kumminkin tuli kutsusta luokse, edistystä!

Aluksi etsittiin kävelykadulta vähän rauhallisempi paikka, eipä se nyt kovin rauhallinen ollut kumminkaan. Tokoiltiin samaan aikaan.
Päästin Nemon heti alkuun irti, hetken vaan kuljeskelin jätkän kanssa siinä vähän ja palkkailin kontaktin hakemisesta ja lähellä pysymisestä. Hieno. Temppuiltiin myös aika paljon, pujottelua, haukkumista ynnä muuta. Saatiin ihmisiltä paljon kummeksuvia ja hymyileviä katseita.
Ensin paikkaistuminen, olisiko yhteiskesto ollut sen minuutin? Jätin istumaan, kävin noin kymmenen metrin päässä, seisoskelin siellä vähän aikaa. Kävin palkkaamassa, olin jälleen tovin kauempana ja kävin vapauttamassa. Nemo tosi hieno, varmasti istui, vähän pälyili ympärilleen.
Vähän seuraamista, lyhyitä pätkiä. Oikein makeeta menoa, heti superkehut ja palkat.
Maahanmenon hinkkaamista eilisen epäonnistumisen perusteella. Ensin vaan pyörittelin Nemoa ympäri ja käskin siitä maahan, heitin heti palkan kun meni ripeästi maahan. Yksi kokonainen maahanjäävä. Aivan mielettömän superhieno! Tietääkseni meni heti maahan, seuraaminen oli tosi hienoa. Palasin vierelle ja vapautin heti siitä. Jesjes.
Johanna teki luoksepäästävyyden, Nemo antoi katsoa leegot hienosti. Hyvähyvä.
Sitten vielä reunassa Demin vieressä minuutin paikkamakuu, etäisyys olisiko kuusi seitsemän metriä? Oikein jättihieno, siis mieletön. Kerran kävin palkkaamassa. Vähän pälyili ihmisvilinää, mutta pysyi aivan loistavasti. Yksi erävoitto.
Vielä rasiaruokapalkalla luoksetulo. Alkuun meinasin ottaa aika lyhyellä matkalla, mutta pidensinkin sitten vähän, taisi olla 10m. Superhyvin jäi paikalleen. Vauhti hidas takana odottavasta palkasta huolimatta... vapautin suoraan ruoalle.
Olipa mukavat treenit! Oon niin tyytyväinen Nemoon. Keskustan häiriötaso oli ihan suunnaton siihen verrattuna missä häiriössä ollaan treenattu. Paljon ihmisiä, koiria, ja joku kärryponikin siellä veteli. Mahtava piski se on. Täytyisi vaan käydä kävelykadulla varsinkin viikonloppuisin treenaamassa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti