31. joulukuuta 2010

vuoden viimeiset

En jaksanut enää ladata uusia kuvia koneelle ja tunkaista niitä tähän postaukseen, laiska meikä.. :D Parit onnistuneet kuvat olisi eilisen lumisateelta, josko vähän hämäriä fotoja.

Nemo ei pahemmin reagoi paukkeeseen, turhaan jännitin. Aikaisemina vuosina jonkun verran pelännyt ja räyhännyt. Tänään vaan pikkurähinöinti raketeille ja vartin rauhattomuus, sitten rauhoittui. Vähän välillä kuulostelee, muuten koisii. Ulkona käydään enää vain tarpeilla kumminkin. En nää mitään syytä stressata koiraa ja viedä sitä ulkona kauemmas, vaikka ei näyttäisi pelkäävänkään.
Viime päivinä ollaan treenailtu mukavasti, tänään jäi. Muuten siitä ruoasta, brit care on sopinut Nemolle erinomaisesti. Ulosteen määrä kiinteytynyt ja vähentynyt yli puolet entisestä! Silmävuodosta en osaa sanoa, jos se siihen vaikuttaa, ei ole vielä ainakaan vaikuttanut.
Mutta aika jännää, vuoden viimeinen ilta. Okei onhan huomennakin ilta mutta tämän vuoden viimeinen ilta. Siistiä. Täytyy todeta, että oli kaikinpuolin vallan mainio vuosi. Mitään siitä en vaihtaisi. Miksi tän ajan pitää kulua näin nopsasti yh.
Nyt kaikille oikein hyvää, onnellista ja menestyksekästä vuotta 2011, tehdään siitä entistä parempi vuosi! :)
edit/ oltiin keskiviikkona Julian sekä kleinipoikien Rasmuksen ja Roopen kanssa liikkeellä. Hyvin tuli jätkäkolmikko toimeen keskenään, ei päästettyä kylläkään piskejä vielä keskenään irti. Mukava jättilenkki oli, yhteiskestoksi tuli kaksi ja puoli tuntia. Nemo oli ainakin väsynyt sen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti