13. joulukuuta 2010

mukava maanantai

Näitä messarikuvia tullaan näkemään blogissa vielä varmaan aika pitkään. Pääsen ehkä perjantaina kuvaamaan Nemoa, pääsen koulusta himaan jopa valoisan aikaan silloin.
On muuten aika true tokopiski, tarjosihan se kehässä parikin kertaa reipasta istumista ja pätevää kontaktia.

Tosiaan jotenkin hassun mukava päivä maanantaiksi? Yleensä kyseiset viikonpäivät ovat kaikkea muuta kuin mukavia ;)
Koulun jälkeen päätin ryhdistäytyä pirunmoisesta pakkasesta huolimatta, puin päälleni kunnon toppakerrastot ja lähdettiin Nemon kanssa pitkälle lenkille. Jätin jäbän fleecepuvun kotiin ja pärjäsihän se ilman sitä hyvin. Spurttaili vapaana ollessaan kuin mielenvikainen. Heti jos vähänkin pysähdyttiin, alkoi tassut nousta, että aika rivakkaan tahtiin koko lenkki vedettiin.
Kotona treeniä vihdoin ja viimein kolmen päivän tauon jälkeen. Ensiksi seuraamisen käännöksiä, uudella taktiikalla. Laitoin lattialle namin ja otin Nemon sivulle. Vasemmalle käännöksessä nami oli vasemmalla takana. Ja kääntyipä pirun hyvin myös paikallaan! Tätä pitää soveltaa tulevissakin treeneissä! Vasureita aika paljon, oikealle vähemmän. Jes hienoa.
Parit lyhyet paikkamakuut, toinen noin minuutin kylläkin.. hienosti Nemo pysyi, ei mitään kommentoitavaa.
Sitten vielä paaaljon, liiankin paljon ehkä, kapulointia sillä uudella ohjatun noudon kapulalla. Nemo tuo sitä mielettömän hyvin, sen verran kevyempi kapula. Annoin tarjota itse nostoa ja tuoda. Lopussa alkoi vähän sekoilemaan. Lopetettiin varsin onnistuneeseen suoritukseen - juoksin karkuun olkkarista keittiöön ja tää tuo kapulaa mulle perässä juosten, vautsi.
Illalla käytiin vielä Janessan ja Wilin kanssa ihan mukavanpituinen lenkki. Tulipahan touhuttua tarpeeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti