22. joulukuuta 2010

vihdoinkin aikaa

Loma on alkanut. Vautsi. Ja nyt on aikaa. Paljon aikaa. Tuntuu ihan jumalalliselta. Nyt ei ole muuten tuota yhtä ainokaista kuvaa parempia otoksia.. huomenna olisi tarkoitus lähteä kuvaamaan, ellei pakkanen nyt nouse jonnekin yyberlukemiin.
On tää vaan ihanaa levätä kunnolla ja tehdä kaikkea kivaa. Okei vasta eka päivä menossa mutta silti. Aamusta käytiin Nemon kanssa ekaa kertaan yli viikkoon pellolla (mulla vieläkin flunssaa mutta kyllä tää olo sen verran periksi antaa), ja kauhistus kuinka paikat taas muuttuneet. Siellä ne vaan myllää ja kaivaa ja rakentaa, kohta siellä ei voi varmaan kävellä ollenkaan. Olipa piski onnellinen kun sai olla pellolla irti, sekä koko radanvarsipätkän ja kirmailla mielin määrin.
Päivällä mentiin kinnarin koulun pihalle treenaamaan. Vihdoin saatiin aikaiseksi kunnon ulkotreenit! Huomasipa että häiriötreenit jääneet vähemmälle, kesken treenin joku pikkupoika juoksi siitä vierestä ja Nemo alkoi kytätä sitä ihan tikkana. Mutta joo. Alkuun viskelin koiralle nameja kontaktin ottamisesta ja huvin vuoksi, että se sai metsästää niitä ja ehkä aavistuksen kiihtyä. Ensin parit paikkamakuut. Ekassa vaan jätin ja kävin kaukana, palasin heti vapauttamaan. Tosi hieno! Toisessa jäin ihan eteen kehumaan ja 20s. Hieno jätkää.
Sitten ohjatun noudon kapulalla pelleilyä. Olipa tuhottoman hauskaa ja on se vaan ihmeellinen toi kapula.. Nemo toi tosi hyvin pieniä matkoja. Ei otettu tarjoamisia ollenkaan, pidin pannasta kiinni, innostin, heitin kapulan ja piski hakemaan. Vikaksi saatiin tosi onnistunut suoritus. Nemo oli tosi kiihtyneessä mielentilassa, innostin sitä kapulalla ja heitin sairaan kauas, jätkä lähti täysiä perään. No, se tarttui kapulaan ja kiljuin sille innostuneena, no, tiputti kapulan ja kiiti mun luo, sitten pyysin hakemaan tosi innokkaasti. Nemo spurttasi kapulan luo, lähdin juoksemaan karkuun ja pikkumies toi sen varmaan 15m matkan! Hahaa. Ja sairaalla innolla. Melkoinen sattuma, superpalkat ja kapulailut loppui siihen.
Vielä jäävät. Seisominen vähän hidas, muuten tosi hyvä! Kehuja välissä ja lopussa palkka. Maahanmeno ihan täydellinen. Oikein kiva treeni oli!
Katotaan mitä huomenna saadaan aikaiseksi :)
edit/ niin ja eilen alettiin vaihtamaan hillssiä brit careen, toivottavasti toi ruoka sopisi hyvin. Ensireaktio eilisen ruokailun jälkeen oli oksennus (laitettiin vanhojen nappuloiden sekaan hieman uusia), mutta veikkaan ettei se edes johtunut ruoasta. Hyvin joo kumminkin alkoi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti