31. lokakuuta 2010

lahden kansainvälinen

Tänään oli lahden näyttely sitten. Kiva oli taas pyörähtää vähän kehissä. Luulin että tultiin ajoissa paikalle, ja pöh.. kehän laita oli aivan täpötäysi ja paikkaa pöydälle ei meinannut saada mistään. Ihmiset olivat myös oikein ystävällisiä siinä kiistellessään pöytäpaikoista, not.
Kaikki kuvat ottanut Iinis, superkiitos kuvaamisesta! Olin jo ihan harmistunut että jätin omankin kämrän kotiin mutta olihan joku ahkera niitä kuvia ottanut!

Hui miten Nemo näyttää noin suttuiselta ja jotenkin pörröiseltä kuvissa. Olisi pitänyt siistiä enemmän, turkista nousee semmoisia kivoja pikkuhapsuja aina pesun jälkeen. Kun sain luettelon käteeni, yllätyin avoimien urosten määrästä; kymmenen. Tosi paljon, edellisissä näyttelyissä ollut maksimissaan neljä. Nemo meni kehässä tosi kivasti, nyt ravasi lähes kokoajan katse eteenpäin suunnattuna.. tosin johtuen muista piskeistä. Vähän liian innokkaana veti, mitäpä tuosta. Jouduttiin odottamaan yksittäisarvostelua tosi kauan, venailtiin se koko aika kehässä. Vähän meinasi piski pitkästyä mutta hyvin tsemppasi. Nätisti antoi tuomarin tutkia.

AVO-EH sieltä jälleen tuli. Tuomarina oli Wim Wellens. Arvostelu jälleen hivenen epäselvä, laitan sen tähän englanniksi. Jos joku ystävällinen haluaisi taas jelpata käännöksessä. Suurin osa arvostelusta on selvä, mutta pari pikkukohtaa on hieman epäselviä.
2 years old typical male. Good head proporxons(?). Could have stronger muzzle. Dark eyes. Good neck and shoulders. Level topline. Would prefer more hind angulations. Soft coat. Short stride at the back. Front movement ok.Onhan tuo arvostelu ihan jees.
Nemo oli ainakin päivän jälkeen ihan puhki. Löytyi piskille muuten kaksi mielettömän ihanaa pantaa, aijai, en noin ihania pantoja ole vielä missään bongannutkaan..
Mutta seuraava näyttely sitten joulukuussa!

2 kommenttia:

  1. Minä taas kommentoimassa :D En tiedä tuleeko tässä sulle mitään uutta, mutta näin mä tuon arvostelun kääntäisin:

    "2 vuoden ikäinen tyypillinen uros.
    Hyvät pään mittasuhteet. Toivoisin vahvempaa kuonoa. Tummat silmät. Hyvä kaula ja lapojen asento. Tasainen ylälinja. Toivoisin parempia takakulmauksia. Pehmeä turkki. Lyhyt askel takana. Etuliikkeet ok."

    Hyvältähän tuo arvostelu kuulostaa ja hienolta näyttää arvosteltavakin noissa kuvissa. Te ootte sit kuitenkin voittajaan tulossa? Siellä nähdään :)

    VastaaPoista
  2. laura: kiitos paljon! :--)
    jepa, voittajaan tulossa :)

    VastaaPoista