18. lokakuuta 2010

villiä menoa


Nähtiin tänään Johannaa ja Demiä, nyt ihan kunnon lenkin merkeissä. Heti kun oltiin tavattu ja lähdetty kohti kyrölän kenttää suunnitelmissa treenata, alkoi aivan järjetön kaatosade.. joskus tulee semmoinen fiilis, että säiden haltijalla on tosiaan jotain minua vastaan. Johan sää muuttuu kummasti heti kun astuu ovesta ulos. No, se sikseen.
Pidettiin sadetta tovi kyrölän koulun katoksessa. Sitten vaan kentälle treenaamaan. Mekin treenattiin aika minimaalinen treeni. Alkuun paikkamakuu Demin vieressä. Keskellä vapautus, parit palkat. Yhteisaikakin ehkä juuri sen kaksi minuuttia. Kävin kaukana, jäin lähemmäs sitten seisomaan. Olosuhteet ihan vaativat, satoi, märkä kenttä ja kova tuuli. Nemo pysyi hienosti ja ihan varman oloisena. Vaikka ihana Demi vieressä.
Sitten vähän palkattomia eripituisia seuruupätkiä, lopussa jättikehut ja palkka. Mieletön vire, pysyi hienosti yllä. Vielä liikkeestä maahanmenon nopeuttelua ja hiontaa takapalkalla, eipä siitä mitään sanottavaa.

Lähdettiin siitä jatkamaan lenkkiä, päädyttiin pellolle ja loppujen lopuksi ainolan futiskentälle juoksuttamaan piskejä.. me pahikset.
Nemo juoksi Demin kanssa kuin hullu. Ihanaa nähdä, että sekin joskus innostuu leikkimään toisten koirien kanssa kunnolla. Piskeillä meni mielettömän lujaa. Annina ja Peppi liittyivät vielä loppulenkistä seuraan ja annettiin piskien vielä tovi riehua.
Tuli mukavan pitkä lenkki tehtyä, koirat saivat riehua sydämensä kyllyydestä ja on ainakin piski ollut väsynyt ja rauhallinen loppuillan.
Täytyisi kunnolla ryhdistäytyä noiden treenien kanssa, jotain järkevämpää treeniä. Jossain vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti