11. lokakuuta 2010

tästä se lähtee vielä ja lujaa

Eilen käytiin Janessan ja Wilin kanssa treenaamassa vihtakadun koululla. Ensiksi mentiin huikea kahden minuutin matka Nemolaisen kanssa junalla saunakallioon ja sieltä sitten sinne koululle. Piski käyttäytyi junassa ihan kehuttavasti, mutta olisi voinut paremminkin käyttäytyä.
Janessa ja Wili treenasivat ensiksi. Jätin Nemon kiinni maaliin siksi aikaa kun kuvasin Wiliä. Piski keräsi mukavasti kierroksia maalissa, huusi korvia raastavasti.. en tiedä mistä se on tuon huutamisen kehittänyt, mutta enpä jaksa sille erityisesti alkaa mitään tekemäänkään.
Kun hain piskin, se kävi ihan mielettömillä kierroksilla! Päästin sen irti, jätkä vaan pomppi kenguruna mua vasten, huusi ja viuhtoi. No, siitä olikin hyvä lähteä treenaamaan.


Ensiksi muistaakseni luoksari ihan perusasentoon saakka, matkasta en nyt tiedä - tarpeeksi pitkä. Hienosti jäi jätkä odottomaan kutsua ja tuli vasta kutsusta räjähtävällä vauhdilla perusasentoon, how cool.
Sitten kai seuraamisia, suoria ja juoksupätkiä! Todella hienoja, edelleenkin vähän painaa.. mitä pienistä, haluan vain tuon järjettömän innon säilyvän. Otettiin myös käännöksiä paikallaan, hyviä.
Vähän ruutuja kerrankin ihan kunnon ruudulla, keskellä se palkka kosketusalustalla. Vauhtia ainakin tuli lisää vain.
Kapulaakin vähän nostelin piskille, kivasti se sitä nosteli mutta ei näyttänyt parastaan.
Liikkeestä maahanmeno oli mielestäni hyvä, liikkeestä seisominen taas järjettömällä viiveellä.
Lopuksi vielä makuu Wilin vieressä, 2min, 5m, kolme palkkaa ja kehuja. Kivasti makasi.
Tosi mukavat treenit. On nykyään niin mahtava treenata Nemon kanssa, kun se on niin järjettömän innoissaan ja selvästi rakastaa touhua.. tuota palkkaa pitäisi vaan aika radikaalisti vähitellen vähentää. Mutta vielä pidetään hauskaa :)
Lopuksi käytiin vielä aivan ihanassa metsässä lenkillä, tuommoisia metsiä jos olisi täälläkin päin kaupunkia niin olisi ihan mukavaa.

Tänään kinnarin koulun parkkiksella heti koulun jälkeen. Nyt lähinnä liikkeiden yksityiskohtiin keskittyvää treeniä. Paikkiksen valmistelukäskyä, perusasennon kestoa ja stopin nopeutta treenattiin. Lisäksi kapuloitiin.
Valmistelukäskyä reenailin ihan vaan niin, että otin piskin sivulle, toistelin käskyä ja palkkasin pystyssä pysymisestä. (probleemana on siis ollut, että Nemo ennakoi maahan) Paljon jouduin käsimerkillä nostamaan sieltä maasta ja lopulta vaan syöttelin namia sille kun oli istuma-asennossa ja toistin käskysä. Jep.
Perusasennossa pitkään pysymisestä palkkailin ja kehuin, ei onkelmia nyt. Ei mitään ennakointeja. Stopin nopeutta takapalkalla, siis ihan vaan stoppia, ei jäävänä ettei mitään seuraamisia siinä mukava. Hyviä.
Uudella taktiikalla kapulointia. Jätin Nemon paikalleen ja samalla kun annoin vapaa- käskyn, viskasin kapulan kauemmas. Miljoonaa lähti perään, nappasi haltioissaan suuhun ja lähti vielä tuomaan mulle sitä vähän, innostin sitä kiljumalla siinä jotain ja peruuttamalla. Tätä tehtiin useampi toisto, aika mainio. Jospa kapula joskus olisi Nemon mielestä huippukiva.
Mukavia reenejä ollut, nyt menen nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti