3. marraskuuta 2010

aika kuluu


Ja aika nopeasti se aika kuluukin. Vitsit, jo marraskuu. Mulla ei ole Nemosta nyt edes mitään uusia kuvia, maanantaina en viitsinyt ottaa kameraa mukaan lenkille, sillä oli jo ihan pimeää. On se kiva kun joinan päivinä menee kouluun, on pimeää, ja tulee koulusta, niin on pimeää. Eilen ja tänään taas sää ei ole sallinut kuvaamista ja piski näyttääkin jälleen lähes peikolta..
Lenkitkin on jäänyt vähän huononlaisiksi, maanantaina ja eilen vedettiin kyllä pitkä lenkki. Ihana lukio vie taas aikaa ihan kunnolla.
Maanantaina käytiin muistaakseni treenaamassa. Yhteiskoulun kentällä vaan paikkamakoiluja ja kapulan nostamista ja tuomista.
Yksi minuutin paikkamakuu, oli oikein superhieno. Etäisyyttä ensin 10m, kävin palkkaamassa, sitten jäin viiden metrin päähän ja kävin vielä kerran välipalkkaamassa. Pari lyhyempää makuuta vielä siihen loppuun.
Kapulaa Nemppa nosteli suhteellisen laiskasti, ei oikein innostunut.
Tänäänkin jotain treenintapaista pesiskentällä. Onnistuin seuraamisessa tallomaan jätkän tassun. Onneksi ei jäänyt mitään kamalaa traumaa. Sekin treeni jäi aika lyhyeksi kun alkoi sataa kaatamalla.
Jospa tästä loppuviikkoa kohden ryhdistäytyisi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti