7. lokakuuta 2010

frustration

Hehe kukaan muu kuin minä ei onnistuisi taas säätämään näin hyvin omiaan. Tänään lähdin reippaana treeneihin, pelkäsin jopa vähän myöhästyväni. Oltiinkin sopivasti ajallaan kentällä. Kas kummaa, ei ketään missään. No, sen kummemmitta pohtimatta treenattiin sitten Nemon kanssa sitten kahden keskiset treenit.
Kotona tsekkasin tuon vanhan välillä toimimattoman sähköpostin, sieltähän se syy löytyi - treenit ovat siirtyneet keskiviikolle. Kappas. Pitäisi ehkä useammin lueskella sähköpostia. Teen sen ehkä kerran kolmessa viikossa.

Tänään kentällä oli messissä iltaruoka ja broileria. Alkuun perusasentojen kestoja, palkkasin vaan hyvästä asennossa pysymisestä. Pujoiltiin ja temppuiltiin alkuun myös paljon, Nemo oli ihan liekeissä jälleen. Uskomatonta miten se innostuu nälkäisenä..
Sitten aika paljon seuraamisia, suoria, käännöksillä sekä oikealla ja vasemmalle että täysinä, juoksua, ihan hidasta kävelyä. Jättebra. Mieletön Nemo. Kaikista parasta on se into! Kaikki meni oikein nappiin. Nemo seuraa oikealla paikalla, jätätyksestä ei ole ollut aikoihin tietoakaan, eikä innon puutteesta.. tuollaisena seuraaminen saisikin pysyä, täytyy varoa ettei piskin seuruuinto katoa.
Makuita sitten. Yksi minuutin, se ihan hyvä. Pari lyhyempää. Yhdessä vaiheessa onnistuneen makuun jälkeen jätin sen jälleen paikalleen, kun käännyin parin metrin päässä, jätkä seisoi ja katsoi mua silmät loistaen. Siitä en osaa yhtään sanoa, mitä tapahtui. Pari onnistunutta lyhyttä makuuta vielä perään ja that's it. Loppuun seisomaanjäävä iltaruoalla, tosi hyvä.

Ollaan puuhailtu vähän sitä ja tätä. Alkuviikosta opetin Nemolle vähän vasemman, suunnan alkeita. Eipä kauhean hyvin menneet harjoitukset hehheh. En oikein edes tiedä miten se kannattaisi opettaa. Kosketusalustan avulla opetin, vaihdoin alustan taitettavaan kanteen ja pääsin vähän jo pienentämään sitä, tarkoituksena joskus hävittää se kokonaan. Käskysanallahan se lähtee alustaa koskemaan, pitäisi vaan saada uusi käsky siihen jne. Tosi innokkaana Nemo oli messissä, pitäisi ihan uusia juttuja opettaa kokonaisuudessaan sille. Liikaa jääty jankkaamaan vanhoja.
Tässä viime päivinä ollaan lähinnä jankkailtu paikkamakuita ja seuraamisia. Seuraamiset on niin sairaan hienoja. Ollaan otettu palkatonta ja kehutonta pätkää, sitten vastapainoksi taas palkallista ja kehullista minipätkää. Puskee vähän liikaa. Tänään saatiin siitäkin huolimatta makeat vasemmalla käännökset, vau. Seuraamisista ei kerta kaikkiaan mitään moitittavaa.
Paikkamakuissa ollaan edistytty jo minuuttiin noin 5m etäisyydellä, kehumisella. Kaiken kaikkiaan hyvin on pysynyt.

Ei tässä nyt muuta kuin hieman turhauttaa tuo paikkamakuu.. olisi niin kova hinku kisoihin. Itselleni hallaa teen, jos lähden epävarmalla paikkamakuulla kisoihin. Ja varsinkin Nemolle. Mulla ei ole edes minkäänlaista treenisuunnitelmaa, ei mitään hajua. En edes tiedä mitä meidän pitäisi tässä vielä makuun lisäksi treenata.
Tietysti sitä palkattomuutta ja häiriötä, mutta mistä saan mitään häiriötä... pitäisi varmaan rustata ihan yksityiskohtainen suunnitelma.
Tänä vuonna yksiin kisoihin vielä haluan. Jos hinkkaan tässä näitä alokkaan liikkeitä vielä puolikin vuotta, niistä menee maku ihan kokonaan. Pelkään jo nyt, milloin tuo piski kyllästyy. Otetaanhan me nykyään aika usein niiden lisäksi alkeellista ruutuamme ja kapulan nostelua, nekin vain käyvät hieman tylsiksi. Pitäisi saada jokaisesta treenistä erilainen, ei saisi kangistua kaavoihin.
Jepajee, tällä kertaa näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti