27. lokakuuta 2010

ukuilemassa

Tänään ollaan Nemon kanssa tehty superpitkiä lenkkejä ja illalla oltiin treeneissä. Jätkä on ihan hyvin pysynyt vapaana, mitä taas vähän testaillut.
On se mukava kun lomalla on aikaa lenkkeillä kerrankin paljon ja panostaa koirailuun ihan kunnolla. Huomenna lähteekin Nemolta mukavasti turkkia, vihdoin. Ja sunnuntaina sitten Lahteen. Saatiin myös jätkälle silmäpeiliaika marraskuulle, jee.
Eilen olin vahtimassa siskon neljä- ja kuusivuotiaita lapsia ja neronleimauksena otin Nemonkin mukaan.. siinäpä vasta oli showta kerrakseen. Ihan hyvinhän koira käyttäytyi, mitä nyt välillä vähän innostui tenavien riehumisesta liikaa. Ajeltiin siellä hissilläkin ja hyvin Nemo oli, vähän ihmeissään. Ja asuntoahan oli pakko tutkia koko ilta..

Illalla oltiin ukuilemassa. Olipa muuten ihan sairaan kylmä, en edes tajunnut laittaa tarpeeksi päälle. Treenit koulun pihalla, enemmän valoa. Paljon porukkaa edistyneempien ryhmässä kyllä joo.. Janessa ja minä ja Karitakin siinä pomppi :D
Saavuttiin Nemon kanssa vähän ajoissa paikalle, alkeisryhmän vielä treenatessa. Pistin piskin vähän kiertämään lipputankoa ja otettiin yksi lyhyt oikein nasta seuruupätkä.
Luoksetulo oli oikein superhieno. Janessa käskytti. Oikeasti ihan mieletön. Tuli sairaalla vauhdilla hienosti sivulle, jättikehut ja palkka. Jees.
Seuraamiset ihan kivoja.. otin suhteellisen kehuttomina, yhdessä vaiheessa alkoi into selvästi hiipua. Mitä ei olekaan aikoihin käynyt, nou. Mutta kumminkin suhteellisen hyviä seuraamisia. Täytyy muistaa itse ne käännökset!
Sitten lipputangon kiertoa ja siitä perusasentoon, oikein makeita, tuli suoraan ja ainakin sairaalla innolla.
Loppuun vielä paikkaistumista Wilin vieressä, Karita häiriköi vähän. Eipä enempää treenattu.
Oikeasti on vähän vaikea keksiä mitä treenaa. Voin kai myöntää, että koira on suhteellisen valmis, palkattomuutta ja yksityiskohtien hiontaa. (unohdetaan se paikkamakuu nyt hetkeksi..) Käytiin vielä Janessan ja Wilin kanssa lenkillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti