24. lokakuuta 2010

so much of time

Aijaijai ihana viikon loma alkoi perjantaina. Nyt kun olisi aikaa tehdä piskinkin kanssa kaikkea mahdollista, treenata mielin määrin - ei jaksakaan. Väsyttää vaan kokoajan niin pirusti. No eiköhän tästä vähintään huomenna oikein kunnolla nousta ja ryhdistäydytä.
Kuluneen viikon treenailutkin ovat jääneet hieman laiskoiksi. Joku pikakertaus tähän väliin nyt tämän viikon treenaamisista.
Tiistaina kinnarin koulun parkkiksella. Alkuun ja loppuun kapulointia, Nemo lähti superinnolla perään ja kehotuksesta toi aina kapulaa mulle parin metrin matkan! Jopa jos oli tiputtanut kapulan, otti takaisin suuhun ja toi vielä vähän matkaa! On se vaan tajuttoman hieno piski.
Sitten palkattomia eripituisia seuraamispätkiä. Loppuun superkehut ja palkka. Tosi hienoja.
Paikkamakuuta loppuun, yhden kesto oli se 2min, paljon palkkasin, etäisyys vaihteli.
Keskiviikkona yhteiskoulun kentällä ruutua, merkkiä, paikkamakuuta ja seisomisen vahvistelua.
Ruutua ja merkkiä kosketusalustalla, sekä siten että jätin piskin paikalleen ja kävin osoittelemassa kohdetta ja kovasti innostin piskiä äänellä, sitten lähetin sinne. Kivoja.
Ekassa paikkamakuussa heti maahanmenokäskyn jälkeen nousi. Oli aika märkää. Vahvistelin maahanmenoja ja saatiin onnistuneita makuitakin. Stopin varmuutta pitää paljon hioa, jalat alkoi steppaamaan kun kiersin koiraa ympäri ja koitin palkata liikkumattomuudesta. Vire oli ihan ok.
Viime päivinä ollaan vaan makuuta hinkkailtu, sisällä ja verannalla saatu jo aika kahteen minuuttiin kolmen metrin etäisyydellä. Palkkaa joskus, joskus ei.
Tänään sitten ihan mukavassa sateessa koulunpihareenit. Nakkeja palkkana. Heti kun päästin Nemon irti, se lähti vetämään bichonrallia, intoa ainakin oli.
Alkuun 1min paikkamakuu, etäisyys noin 7m. Kehuton, kerran kävin palkkaamassa. Hurjan hienosti makasi märässä maassa!!
Lisäksi vaan seuraamisen käännöstreeniä ja stopin vahvistelua. Ei kummempaa raportoitavaa. Nemppa oli hyvässä vireessä.

Hitto soikoon noista treenisönkkäyksistä tulee pirun sekavia. No, ei kenenkään muun kuin minun niistä mitään tarvitse tajuta.
Eilen tehtiin puistoon meidän mittapuullamme pitkä jälki. Aloitus oli piskille jotenkin yybervaikea, sain lähettää sen jäljelle kolme kertaa. Sen jälkeen menikin loppujälki tosi hyvin, kulma vähän vaikea. Ei höseltänyt turhaan. Tosi hiano.
Nemo on testannut mua mukavasti tässä nyt pari päivää.. lenkillä vapaana ollessa yrittää aina lähteä risteyksistä eri suuntaan. Aamulla metsästä lähti rällästämään talon pihalle, sain käydä hakemassa sen pois sieltä. Huhhuh, se on käyttäytynyt remmissäkin kuin ihan pentu. Kai tämä tästä.
Pesuoperaatio olisi illalla edessä. Ensin mun piti pestä se päivällä, mutta ulkona sataa kaatamalla ja piski olisi heti pissatuksenkin jälkeen samassa kurakuosissa...
sekava sepostus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti