30. lokakuuta 2010

waiting for tomorrowTosiaan huomista näyttelyä odotellessa! Ei ainakaan vielä jännitä yhtään. Olisi voinut seisomista ja ravausta vähän treenata, kaksi kertaa oon vähän treenannut mutta.. Kaikki kamppeet pitäisi pakata.
Eilen oltiin trimmissä ja lähtihän tuolta örkiltä karvaa taas niin pirusti. (eka kuva tosi tyylikäs muuten, 'väärä turkkipuoli' näkyvissä, kun toiselta puolelta niskaharjakin parempi)
Aamulla tulee ihanaa yrittää saada koira tekemään tarpeensa ulos ja samalla yrittää pitää se valkoisena.
Parina viime päivänä pidemmät lenkkeilyt vähän jääneet. Temppuja ollaan mukavasti opeteltu. Opetin piskin torstaina haukkumaan, nyt se sujuukin puhu- käskyllä jo ihan hyvin. Tosin ensin piski saattaa mennä maahan ja sitten vasta haukahtaa.
Aloin tänään vaihtamaan Nemon ruokaa. Canidaelta löytyi tuolta eläinkaupasta vaan chicken & rice- ruokaa, mutta hyvin näytti piskille maistuvan. Grain freetä ei kuulemma ole koko maassa. Canidae ALS- ruokaa ajattelin ensin, mutta ei sitäkään tuolla ollut. Jos nyt syöttää tuon pikkusäkin ja vaihtaa sitten alssiin.
Eipä tässä nyt muita, voisin pakata kamat ja mennä koisimaan.

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä huomiselle! :) Ja tuosta Grain Freestä, sanoko se että miksi se olisi suomesta lähtenyt? :o Mä syötin sitä Leialle ennen kun barffille siirryttiin, eli reilu vuosi sitten. Mun mielestä oon nähnyt sitä tossa lähieläinkaupassa nytkin, mutta en oo ihan 100% varma.

    VastaaPoista
  2. laura: kiitos! eipä kummempia sanonut, sanoi vaan että oli myynyt kolmisen viikkoa sitten viimeisen säkin ja että kysyntä ollut tosi huonoa?
    vähän vaan ärsytti kun kattelin että petpost sitä myisi ja siellä oli sitten yksi ainoa säkki tuota chicken&riceä. täytyypä seuraavan kerran soitella eläinkaupat läpi.
    täytyy tulla hakemaan sitä sieltä teidän lähieläinkaupasta :D

    VastaaPoista