2. lokakuuta 2011

jengi on koossa

Oli kyllä ihan Nemon unelmapäivä! Aamun osalta ei, silloin puunasin pikkupiskin. Iltapäivästä lähdettiin treenailemaan yhteiskoululle. Seuraksi tuli Linda laumoineen, myöhemmin myös Johanna Demin kanssa.

Nemppa teki pienet ja pätevät treenit. Linda toimi leikisti liikkeenohjaajana ja pyysi meitä siirtymään ympäri kenttää ja päätepisteessä pyysin aina koiraa menemään istumaan, maahan jne. Nemo tuli tosi hyvin mukana, ei mitään ongelmaa. Harjoiteltiin parit tommoset siirtymiset ja ihan kivaa oli. Mun pitäis hommata kehänauhat jostain ja saada tarpeeksi porukkaa kasaan treeneihin jotta saisi kisamaiset treenit. Ja koiran vire pitäisi saada nostettua huippuunsa, sellaiseksi millainen se on kisoissa. Haluan treenata sen kuntoon, että se pysyy hallussa kehässäkin liikkeiden välillä.
Seuraavaksi Linda käskytti meille ihan sopivanpituisen seuraamisen, olisikohan ollut jotain aloluokkaa. Palkkasin istumisten käännösten ja muiden jälkeen. Yhden istumisen jätti tekemättä, vaati käskyn. Seuraaminen kuulemma oli ihan nättiä ja siltä se munkin silmään näytti, hieno eläin.
Sen jälkeen tein ruhtinaalliset kaukot, yhden toiston molempia. Ilman takapalkkaa, ja heti alkuun Nemo pälyili taakseen takapalkan toivossa. Tosi pätäkät ja hienot!! Näihin nyt vaan rauhallisuutta (se on alkanut kiihtymään kaukoissa) ja etäisyyttä. Sitten Nemo tauolle. Kuvailin Lindaa kun tämä treenasi Aadan kanssa. Vielä sitten yksi paikkaistuminen, ekassa söi takapalkan, toinen kiva. 30s vaan. Vähän jotain loppupelleilyä ja siinä oli.
Lähdettiin pellolle lenkille, sieltä sitten ainolan kentälle toviksi jos toiseksi seisoskelemaan, siinä toivossa että koirat olisi innostuneet juoksemaan. Turha toivo. Demi oli ainoa joka olisi vähän edes halunnut juosta, collierukka ei saanut riekkumisseuraa. Nemo rakastui tulisesti Melluun. Myy ja Aada puuhaili lähinnä omiaan. On se jättikivaa omistaa niin hemmetin yliseksuaalinen uroskoira, näin suoraan sanottuna. Mutta joo, oli Nemolla ainakin hauskaa! Kuvat kertoo. Nemon perse on ihan kuvauksellinen...

Mulla oli eilen treeni-intoa, mutta saa nähdä miten nopeasti se kuolee. Mulla alkaa nyt huomenna toi uusi tappojakso koulussa ihan kunnolla... mietin aina miksi teen näitä jaksoja, mutta onpahan rento abivuosi edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti