13. marraskuuta 2010

treenattiin vau

Kuinka laiska lauantai tänään onkaan ollut. Oon vaan nukkunut koko päivän. Okei, me treenattiin!! Siis oikeasti vau, treenattiin ihan kunnolla. Tehtiin pari pikkulenkkiä ja pesinkin kurapiskin. Toivottavasti huomenna ei sada, ettei tuo koko pirullinen pesu mennyt ihan hukkaan. Nemon tukalle on tapahtunut jotain outoa, sitä ei enää saa kunnolla pystyyn.. tai sitten vika on karstassa, messarista ostettava karstoja vaikka kaksin kappalein.

Aamulla otin Nemon aamuaterian rasiaan messiin ja paineltiin koulun pihalle treenaamaan. Vettä satoi tasaisella tahdilla koko treenin ajan. Nemo oli ihan liekeissä, johtui varmasti nälästä.
Ensin seuraamispätkiä, aika lyhyitä. Suurin osa suoria, mutta myös käännökset sekä vasemmalle että oikealle. Lopuksi palkka taskusta perusasennon jälkeen. Melko komeaa menoa! Nyt ei seuraamisia taas vähään aikaan, nuo niin jättihienoja. Vielä laitoin pari kertaa kiertämään tolppaa (irtosi muuten tosi kaukaa kiertämään..) ja siitä otin seuraamaan, vau.
Ihan lyhyt paikkamakuu, varmaan puoli minuuttia viiden metrin etäisyydellä. Maa märkä, koira märkä, satoi. Kehuin kokoajan. Nätti.
Testasin huvin vuoksi parit maasta istumaannousut, fail. Nemppa tarjosi ahkerana haukkumista, kiihtyi ihan sairaasti. Käsimerkillä siis.
Kapuloinnit ihan hienoja, pikkusen matkaa aina toi kapulaa. Sitten annoin vaan tarjota kapulan nostamista itsekseen ja siitä oikein vuolaasti palkkaa.
Lopuksi sillä rasiaruoalla luoksari. Aina tälleen. Heti kun olin jättänyt, nosti ahterinsa maasta. Palautin ja palkkasin. Odotin hiljaa paikallani ennen kutsua aika pitkän tovin, ei ennakointia. Nemo tuli kutsusta kuin tykin suusta, perusasentoon jouduin käskemään kahdesti, niin kovasti ruoka veti puoleensa. Ihan yybersiisti treeni!!

Vähän me ollaan muuten ylitetty tän vuoden tavoitteet ihan superisti. Meidänhän ei edes pitänyt vissiin mennä virallisiin kisoihin? Hehee. Käytiin kahdet möllit, toisista vedettiin voitto kotiin ja virallisetkin tokot tosiaan korkattiin. Niiden menestyksestä ei puhuta mutta kumminkin!
Se silmäpeilaus on nyt vielä vähän auki, mutta toivon että päästään yhteen toiseen joukkotarkastukseen vielä joulukuussa. Nemon ja mun yhteistyö on parantunut huimasti, siltäkin osin tavoitteet onnistuneet. Pysyy nykyään hyvin vapaana.
Kyllä juu. Eikö ole muuten säälittävä tuo märkä naamakuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti