6. marraskuuta 2010

just stay the same

Kamala miten mun pikkupiski on tällä viikolla leikkinyt taas oikein hankalaa.. ei siinä muuta, se vain on lenkeillä kokoajan ihan sekaisin. Vapaana ollessa totellut ihan hyvin, remmissä kiskoo ja vouhkaa kaksi kertaa pahemmin. Pitäisi kehittää näitä omia hermojaan, mutta on toi vaan niin ärsyttävää, ei jaksaisi noita piskin oikkuja mitä ei olekaan aikoihin ollut. Ulkona taitaa nyt olla niin paljon hyvin herkullisia hajuja.

Torstaina ja eilen treenailtiin yhteiskoululla. Torstaina vedettiin vähän pidemmät treenit mukaan, otin tonnikalaa rasiassa messiin palkaksi. Vähän temppuiltiin alkuun vireen nostamiseksi.
Ensin 1min paikkamakuu, vaihtelin etäisyyttä ja kävin palkkaamassa kahdesti. Superhieno, plussaa vielä siitä kun maa oli märkä. Vielä lyhyempi makuu, sekin hyvä.
Lyhyitä suoria seuraamispätkiä jättipalkalla, keskityttiin siihen iloisuuden ylläpitoon. Ei mitään sanottavaa, hienoja!
Sitten putkeen kisamaisina liikkeestä maahanmeno ja seisominen. Maahanmeno oli aivan mieletön, tipahti välittömästi käskystä maahan, koko liike aivan täydellinen. Seisominen sitten ei.. stoppasi sairaan hitaasti, otti varmaan viisi askelta käskyn jälkeen. Niiden jälkeen vapautin rasiapalkalle. Kiva treeni.
Eilen vaan paikkamakuita, yksi loistosuoritus oli minuutin makuu viiden metrin etäisyydellä, täysin palkattomana!! Vauvau.

Tänään tehtiin aamulla pitkä ristinummen lenkki, sai Nemo purkaa noita kertyneitä energioitaan. Se juoksi vapaana taas kuin pieni sekopää.. äsken käytiin tekemässä pitkäpuistoon broilerijälki, ei kauhean pitkä, suora. Hienosti jäljesti, ei ohittanut yhtään namia, lopussa sitten jättipalkka.
Huomenna olisi piisonin pesu tiedossa. Sen turkki on aivan karmea. Muuten kunpa ensi viikolla tulisi lunta kun joku niin väitti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti